Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejeske til Lind Plejecenter

Lind Plejecenter søger varm, kærlig og kompetent sygeplejerske

Da en af vores sygeplejersker har søgt nye udfordringer, har vi fået en sygeplejestilling ledig i vores dejlige hus, tiltrædelse pr. 1. marts eller snarest herefter.

Vi er et Eden certificeret plejecenter, hvilket stiller krav til dig som sygeplejerske på en helt særlig måde. Eden filosofien søger mod at bekæmpe ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed hos beboerne. Et Eden hjem er et hjem og ikke en institution, vi bruger meget energi på at gøre vores hus til beboernes hjem, og det stiller krav til vores medarbejdere. For at arbejde her skal man ikke være bange for at indgå i relationer med vores beboer, man skal turde at give et klem og et kram, når der er en der trænger.

Du vil som sygeplejerske blive tilknyttet en afdeling med 16 beboer, på de øvrige 3 afdelinger i huset er der ligeledes ansat en sygeplejerske. Dit ansvarsområde bliver den sygeplejefaglige del i afdelingen, du skal ligeledes indgå i den daglige pleje, da en stor del af relations arbejdet bunder heri, og du skal evne at spille dine kollegaer gode og have et tæt samarbejde med gruppelederen.

Du skal søge stillingen fordi du hviler i dig selv, er ambitiøs, elsker kompleksitet og ansvar samtidig med at du tør bruge dig selv i det daglige arbejde med vores beboer.

Samtidig skal du kunne se, at bægeret er halv fuld og ikke halv tomt, og at der er masser af livskvalitet i den sidste del af livet - også på et plejehjem.

Som sygeplejerske har du

 • Lyst til en varieret hverdag, hvor det er vigtigt at være en fagligt velfunderet rollemodel.
 • Bred klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne fra medicinske specialer. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til de arbejdsopgaver der er. Samtidig stræber du efter at opnå den bedst mulige oplevelse for beboerne
 • Erfaring med/interesse for de sygeplejefaglige kerneydelser, der er behov for på vores afdeling - Sårpleje, dysfagi og diabetes osv.
 • Lyst og evne til at formidle, vejlede og undervise i fagstoffet
 • Evne til selvstændigt at planlægge og prioritere egne og andres opgaver, i en travl hverdag.
 • Talent for at formidle og kommunikere mundtligt såvel som skriftligt, til kolleger og kontakter ud af huset – Huslæge osv.

Se mere i Funktionsbeskrivelsen for sygeplejersker på Plejecentre i Herning Kommune.

Du vil få
 • God, tydelig og tillidsfuld ledelse - Engagerede og kompetente kolleger
 • Et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed
 • Plads i et dygtigt sygeplejefagligt team, med tre til fire sygeplejersker
 • En forventning om, at du vil deltage i efteruddannelse i det omfang, der er behov for det
 • 30 timer ugentligt i dagvagter med arbejde hver 3. weekend.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at ringe til Gundi eller Gerd.
Se Lind Plejecenters hjemmeside: www.plejecenter.herning.dk/plejecentre-i-herning-kommune/lind-plejecenter

Centerleder Gundi Halfmann telefon 96 28 87 50, mail lidgh@gmail.com
Assisterende centerleder Gerd Madsen telefon 22 53 31 19, mail lidgm@herning.dk

Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.

Løn- og ansættelsesvilkår
efter gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.