Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejestuderende eller timelønnet sygeplejerske

Er du .....
 

  • sygeplejestuderende, færdig med 4. modul / 2. semester, eller social- og sundhedsassistent, der er i gang med sygeplejerskeuddannelsen 
  • sygeplejerske, der er i gang med efter- og videreuddannelse 
  • sygeplejerske med lyst til at arbejde på et fast ugentligt timetal 
og har du lyst til at arbejde med lungemedicinsk sygepleje, så kan vi tilbyde dig fastansættelse på 8-12 timer om ugen. 
 
Dine vagter vil ligge i weekenderne, og efter aftale enten som 8-timers vagter hver anden weekend, eller som 12-timers vagter hver 3. weekend. Anden arbejdstid kan også aftales.
 
Hvis du er på SU, må du tjene op til 11.922 kr. om måneden (http://www.su.dk/su/su-betingelser/saa-meget-maa-du-tjene-fribeloeb/fribeloeb/satser-for-fribeloeb/), og en ansættelse på ovenstående vilkår vil derfor ikke have indflydelse på din SU. 
 
Erfaring i specialet er en fordel, men ingen betingelse. Det væsentlige er, at du er interesseret i patienterne og det gode patientforløb, og at du har et højt fagligt engagement.  
 
Vi har 2 sengeafsnit med i alt 40 sengepladser. Vores patientforløb spænder fra den komplekse lungesyge patient til den kritisk syge patient, som kræver tæt observation og behandling. Vi har et højt patientflow med daglig modtagelse af akutte lungemedicinske patienter fra medicinsk modtageafsnit, og vi modtager akutte patienter til non-invasiv ventilationsbehandling (NIV) døgnet rundt.
 
Vores personalegruppe består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Nogle har været her i mange år, andre er nyansatte. Vi er opmærksomme på at tage hensyn til hinanden og vores forskelligheder. Vi har en høj arbejdsmoral og et godt sammenhold, og derfor er du aldrig er alene.  
 
Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte afdelingssygeplejerske L13 Nadia Østergaard Zid 30914733 eller afdelingssygeplejerske L23 Camilla Munkholm Jørgensen 21936554.  
 
Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning senest den 15. februar 2018. Vi holder løbende ansættelsessamtaler og du er meget velkommen til at komme forbi, hvis du har lyst. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her