Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator søges i IT-afdelingen i Lejre Kommune

Er dit fokus at levere en stabil drift for slutbrugerne, samtidig med at denne udvikles og automatiseres, så er det dig vi leder efter.

Om jobbet

Lejre Kommune søger en ny systemadministrator til den fortsatte udvikling af vores server og klient infrastruktur. Vi har et stort systemlandskab med over 150 applikationer, 200 servere og 3.000 PC’ere/tablets/smartphones, hvor IT-afdelingen varetager den daglige drift af disse. Dine arbejdsopgaver vil i samarbejde med afdelingens anden systemadministrator derfor blive alsidige og bl.a. indeholde:

 • Serverdrift primært på Windows platformen – herunder AD, GPO, overvågning, backup m.v.Vedligehold af virtuelle miljøer (Vmware og XenServer).
 • Opdatering og vedligehold af programinstallationer på både server og klienter.
 • Brug af Powershell eller tilsvarende til automatiseringer af bl.a. applikationsinstallation.
 • Vidensdeling og dokumentation af arbejdet.
 • Drift af Exchange Online/O365.
 • Drift af SQL servere.
 • ADFS, Azure AD og tilsvarende SSO teknologier.
 • Deltage i projekter ved indførelse af nye systemer.
 • Rådgive systemejere ved opgraderingsprojekter eller nye projekter der relatere sig til dit område.
 • Rådgive brugere i forbindelse med fejlmeldinger.

IT-afdelingen er i en omstillingsproces, hvor vi i 2020 bl.a. skal udarbejde ny strategi, hvilket også giver stor mulighed for at påvirke de fremtidige processer og arbejdsgange i afdelingen.

Om dig

Dine faglige og personlige kompetencer:

Du har en relevant IT-uddannelse samt erfaring med drift af hybride servermiljøer (cloud og on-premise). Herudover er det vigtigt, at du:

 • trives i en til tider travl hverdag og kan bevare struktur og overblik over flere igangværende processer og arbejdsopgaver.
 • er systematisk, struktureret og kvalitetsbevidst i opgaveløsningen.
 • forstår vigtigheden af overholdelse af aftaler og deadlines.
 • er initiativrig og proaktiv og formår at se, hvor der er behov for udvikling og optimering af både systemer og arbejdsgange – primært i driften.
 • har forståelse for at arbejde i teams og trives med dette.
 • har lyst til – på eget initiativ – at udvikle dig fagligt, og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier.
 • er en stærk og troværdig kommunikator både mundtligt og skriftligt (dansk og engelsk), og er i besiddelse af et godt drive.
 • har et godt humør.

Det vil være en fordel, hvis du også her erfaring med Citrix (XenApp, PVS) samt FSlogix.

Om os - du bliver en del af et team

Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. Vi bygger den moderne landsby med kvalitet i centrum.

Stillingen hører under Center for Borgerservice & Digitalisering, og du vil blive en del af IT-afdelingen. Du får stor berøringsflade med hele vores organisation, og du får rig mulighed for faglig sparring. Du bliver en del af en afdeling på 10 medarbejdere samt en afdelingsleder. Afdelingen består af yderligere en systemadministrator, netværksadministratorer, supportere og projektledere. Vores samlede opgaver dækker behovsafklaring og implementering af en lang række IT-løsninger, samt at understøtte organisationen med IT-værktøjer til ca. 3000 brugere på ca. 70 lokationer.

Vores systemportefølje består af bl.a. et Vmware og Citrix miljø, der endnu er placeret i eget datacenter. Vi har omkring 200 virtuelle servere, der primært et baseret på Windows server. Vi benytter også Office365 og kigger på en større brug af cloud-produkter i fremtiden.

I IT-afdelingen har vi en uformel omgangstone

Løn og ansættelse

Stillingen er med en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. december 2020.

Du kommer til at arbejde på rådhuset i Allerslev, der ligger 5 minutter fra Lejre Station med direkte tog til og fra København H hver halve time

Spørgsmål og øvrige oplysninger

Ansættelsessamtaler finder sted 24. september 2020 med mulighed for 2. samtale 28. september 2020. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Brian Andersen på tlf. 2337 1604, brind@lejre.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.