Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator til KMD Nexus

Kolding Kommune søger en struktureret og imødekommende systemadministrator til KMD Nexus med sundhedsfaglig baggrund, der kan indgå i et team af dygtige systemnørder.

 

Nexus Teamet

Nexus teamet består af fem Nexus nørder. En af vores kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en ny femte nørd. Vi administrerer kommunens største IT System KMD Nexus. Vores fornemmeste opgave er, at omsætte driftsopgaver til system og modsat samt skabe en fælles forståelse for begge dele. Vi er en del af Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen, men løser opgaver for alle de cirka 2500 slutbrugere, på tværs af forvaltningerne.

 

Vi understøtter driften bl.a. ved at implementere og konfigurere nyudviklinger i forbindelse med månedlige opdateringer og fejlrettelser fra KMD Nexus. Vi har en supportfunktion, således vores kollegaer kan få den hjælp, de behøver. Vi har et tæt samarbejde med kommunens store driftsområder og de cirka 40 decentrale nøglepersoner, sådan at vi sammen kan lykkes med at skabe selvværd og sammenhæng for borgerne. Vores opgave er at sikre, at Nexus afspejler det, der skaber værdi for den enkelte borger. Vi arrangerer løbende interne ERFA møder, ligesom vi som team deltager i både regionale og nationale ERFA. Derudover er det også vores opgave, at undervise slutbrugerne – både i basis dokumentation i Nexus, men også i specielle funktioner, som ofte er aftalt og udviklet sammen med den konkrete gruppe, nøglepersoner og/eller ledelse.

 

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt samarbejde, hvor vi arbejder med systemadministrationen, løbende vedligehold, brugeroprettelser og meget mere.  Vi møder dagligt både forventede, planlagte og uventede forstyrrelser, men fordi vi arbejder sammen som team, møder vi de spændende udfordringer med et smil. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi sætter en ære i at spille hinanden gode.

 

Hvis vores nye kollega ikke har uddannelse som systemadministrator i KMD Nexus, bliver dette naturligvis en del af en grundig onboarding.

 

Selvværd og sammenhæng i Nexus teamet

I Kolding vil vi sætte dagsordenen for udviklingen af den kommunale sygepleje. Det gør vi blandt andet gennem vores vision ”Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør”, der er bygget op omkring fem leveregler:

?

1: Tal et sprog alle mennesker forstår

2: Alt inden for din radar er dit ansvar

3: Det er borgerens plan

4: Sæt fællesskabet i spil

5: Gå borgeren i møde

 

Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør, betyder for Nexus teamet, at vi møder vores kolleger sådan, at de får plads og rum til at møde borgeren og deres pårørende, som de mennesker, de er. Vi stiller nysgerrige spørgsmål frem for at give eller kende svaret på forhånd. Det kræver, at vi som sundhedsprofessionelle i Nexus teamet er nysgerrige på vores egen faglighed, og at vi sammen med vores kollegaer i driften tænker i nye løsninger for borgerne.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, du har en relevant sundhedsfaglig baggrund. Du har gerne praktisk erfaring med KMD Nexus. Du behøver ikke være systemadministrator, da vi nok skal sikre, du får den fornødne undervisning og oplæring. Du må nødvendigvis have stor forståelse for driften, og du kan inddrage den viden i dit arbejde som systemadministrator. Du skal være med til at dække bredt, i vores store og meget forskellige flok af slutbrugere.

 

Det er en fordel, hvis du har viden og erfaring med Fælles Sprog III. Du har gode pædagogiske og kommunikative evner, så du kan formidle Nexus ud til dine kolleger i driften. Derfor er du også god til at se både tingene og din egen formidling i forskellige perspektiver. Du kan relatere dine perspektiver ind i arbejdet i de store driftsområder, for hvem Nexus kan virke komplekst.

 

Du kan og tør gribe de bolde, der kommer i din retning, uanset om det er bordtennisbolde eller kanonkugler. Du griber din bold, og du arbejder struktureret frem mod en løsning. Du kan arbejde både selvstændigt, men også bruge dit team, både hvis du har brug for hjælp, eller hvis du ser en kollega har brug for dig.

 

Arbejdssted: Nexus Teamet i Enheden for Værdighedsteknologi og Digitalisering, Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, Domhusgade 22, 6000 Kolding.


Arbejdstid: 37 timer pr. uge med flextid.

Ansættelsestidspunkt: 1. maj 2021 eller hurtigst muligt.

Løn:
I henhold til gældende overenskomst, og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Leder af Teknologi og Senior- og Sundhedsrådgivningen Kirsten Stabel, tlf. 2112 4057

Systemansvarlig for KMD Nexus Maria Berg Schwartz, 3057 8873

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021

Ansættelsessamtaler: 9. marts 2021

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.