Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator til KMD Nexus med flair for ledelsesinformation

Kender du KMD Nexus? Kan du navigere og formidle rundt i alle hjørner af systemet? Trives du med at have mange bolde i luften og korte deadlines? Er du god til at forklare superbrugere og brugere af systemet, hvordan de bruger det bedst og hvad der kan skabes af informationer? Så er det måske dig, vi mangler i Social- og Sundhedsforvaltningen i Middelfart Kommune.

Vi har en stilling ledig som systemadministrator, da vores kollega gennem mange år er blevet ansat i en ny funktion i kommunens IT afdeling. Derfor søger vi nu en ny systemadministrator, som kan supplere vores hold af systemadministratorer.

Du vil blive ansat i Strategi og Udvikling, en afdeling i Social og Sundhedsforvaltningen.
Her søger vi en systemadministrator, der blandt andet skal arbejde med følgende opgaver:
 

 • Opsætning af KMD Nexus i forbindelse med ændret lovgivning, nye tiltag fra organisationen eller it-leverandøren
 • Besvarelse af supporthenvendelser, der kan omhandle alt fra komplekse problemstillinger, sparring med superbrugere til hjælp af brugere af systemet
 • Rådgivning, vejledning og udvikling af, hvordan KMD Nexus bedst kan understøtte eksisterende og nye arbejdsgange i forvaltningen
 • Understøttelse af behovet for data og ledelsesinformation
 • Deltage i projektarbejde og projektledelse
 • Bidrage til afdelingens og forvaltningens øvrige it-arbejde og administratorsystemer
 • Evt. varetagelse af den faglige koordination af systemadministrator teamet

Vi søger en systemadministrator, der er kendetegnet ved, at du:
 
 • har ’hands on’ systemadministratorkompetencer og gode it-kompetencer
 • har kendskab til FSIII, VUM og SAM:BO
 • har forståelse for arbejdsgange og opgaver i forvaltningens fagområder
 • har flair for dataopsætning, -bearbejdelse og ledelsesinformation
 • har overblik og flair for at følge sagerne til dørs og skabe resultater
 • har blik for samspillet mellem udvikling og drift, og kan koble viden og læring på tværs af forvaltningen
 • trives med et højt tempo og bidrager med et godt humør
 • er teamplayer, fordi opsætningen laves i tæt samarbejde med andre

KMD Nexus benyttes i Middelfart Kommune dagligt af forvaltningens medarbejdere på tværs af forvaltningens fagområder indenfor senior, social og sundhedsområdet. Systemadministratorernes opgave er bl.a. at sikre driftsstabilitet og fejlretning, samt sikre at KMD Nexus understøtter sags- og dokumentationsbehov for ovennævnte fagområder – både nu og i fremtiden.

Samtidigt sikrer Nexus også vores dataunderstøttelse og herved også forvaltningens ledelsesinformationssystem. Vi ønsker os derfor en person, som kan være med til at sætte disse elementer i spil, og herigennem understøtte forvaltningens behov for ledelsesinformation.

Strategi for fremtidens velfærd er et af de fundamenter, vores indsatser bygger på. Det betyder, at alt hvad vi gør, kan afspejles i strategien, og skal føre til, at borgerne lykkes. Som systemadministrator vil du være med til at understøtte strategien.

Social og Sundhedsforvaltningen er kendetegnet ved, at vi ser os som en forvaltning, hvor vi løser opgaver i samarbejde og på tværs af de tre forvaltningsområder: Sundhed, Social & Velfærd samt Senior & Velfærd. Som systemadministrator vil du derfor løse opgaver ind i alle tre forvaltningsområder koordineret med forvaltningschefer, ledere og brugere.

Som systemadministrator vil du være forankret i Strategi og Udvikling, en afdeling i forvaltningen. Dine nærmeste kolleger vil være 2 andre systemadministratorer og øvrige konsulenter, mens dine samarbejdspartnere vil være i og uden for forvaltningen.

Om Middelfart Kommune

Vi baserer vores arbejde på Middelfart Kommunes Strategi for Fremtidens Velfærd, og vi sætter en ære i at inddrage borgerne i fremtidens kommunale løsninger. Vi er en værdibaseret organisation og arbejder efter værdierne: ”At lære og lykkes”. Du kan læse mere om Middelfart Kommune på vores hjemmeside www.middelfart.dk.

Du er også velkommen til at kontakte Afdelingsleder for Strategi og Udvikling, Mathias Hornbæk på 24210950 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist er den 20. oktober. Samtaler forventes afviklet den 26. oktober fra kl. 12 på Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.