Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator til Netværk og Firewalls søges til DMI

Har du det tekniske overblik over netværk og firewalls, og motiveres du samtidig af, at arbejde med it-infrastruktur, der sikrer menneskeliv og bidrager til økonomisk og miljømæssig planlægning i samfundet? Så vil jobbet som systemadministrator til Netværk og Firewall på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være noget for dig!

Som systemadministrator bliver du ansat i DMI’s it-afdeling, som har ansvar for DMI’s samlede tekniske infrastruktur, herunder drift- og udviklingsaktiviteter vedrørende alt fra mobile løsninger over supercomputeranlæg til kommunikations- og telemålingssystemer, samt døgnovervågning af operationelle IT-systemer.

Om jobbet Dit primære fokusområde bliver drift, vedligeholdelse og udvikling af vores netværk til en maskinpark bestående af flere hundrede fysiske og virtuelle servere.

Du skal være med til at:

 • klargøre datacenter med henblik på flytning
 • transformere kørende produkter over på nye platforme
 • sikre robuste driftsplatforme, der kører 24/7
 • videreudvikling af virtuel infrastruktur
 • følge den teknologiske udvikling inden for et bredt spektrum af områder – datamodtagelse og -distribution, netværksløsninger mm.
Om dig Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst. Du motiveres af at have overblik, arbejde struktureret og tage ansvar for dit fagområde. Du har fokus på fremdrift og kvalitet i leverancer – også gennem lange projekter.

Vi forventer, at du har:

 • en relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør, cand.it, eller tilsvarende kompetencer
 • erfaring med Cisco – gerne ACI
 • erfaring med firewalls og routere.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

 • opbygning og drift af 24/7-miljøer
 • etablering af løsninger på Linux
 • scripting, pakker, perl, python, ansible
 • VmWare
 • Docker/Kubernetes.
Du skal kunne arbejde både selvstændigt og som holdspiller, og du skal kunne begå dig både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder DMI er en af Danmarks mest spændende og udfordrende it- og infrastrukturarbejdspladser. Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø. Der arbejder ca. 70 engagerede it-medarbejdere på DMI, herunder bl.a. udviklere, it-arkitekter og medarbejdere med ekspertise inden for databasedesign og -udvikling. Her er højt til loftet og plads til den enkelte. Vi tilbyder dig muligheden for at være en væsentlig spiller inden for styrkelsen af det teknologiske fundament på DMI.

DMI ligger bogstavelig talt et vindstød fra Ryparken station og er nemt at komme til på cykel eller bil. Vi har rigtig gode omklædningsfaciliteter, hvis du har givet den gas på cykelstien eller kommer langvejsfra.

DMI som IT-arbejdsplads DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til store komplekse it-løsninger, herunder en supercomputer placeret på Island. Vi udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre it-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over, fx med klimaforskelle, der forandrer verden fra dag til dag, er det vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder af IT Infrastruktur, Eivind Bengtsson, på tlf. 39 15 75 44 eller på mail ebe@dmi.dk.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest søndag d. 29. november 2020. Vi forventer at afholde første samtale fredag d. 4. november 2020. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.