Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator til stor it-afdeling

Vil du være en del af et fællesskab, hvor faglig dygtighed går hånd i hånd med solide samarbejdsværdier? Er du teknisk dygtig og en stærk kommunikator, der navigerer og kommunikerer naturligt i krydsfeltet mellem det tekniske og det faglige? Så læs videre her.

Vi tager udgangspunkt i brugernes behov og den digitale udvikling
Som en del af området Administrative produkter kommer du til at arbejde for at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland. Vores mission er at understøtte vores brugeres administrative arbejdsgange bedst muligt via it-løsninger, der tager udgangspunkt i brugernes behov og den digitale udvikling. Du lader dig derfor gerne inspirere af teknologiske muligheder, som du generelt tænker ind i din tilgang til jobbet.

Du bliver en del af en stor og slagkraftig it-organisation
Hos os skal du kunne meget, men ikke alene. Vi er en stor og slagkraftig it-organisation, som du skal evne at spille god i en hurtig og effektiv opgaveløsning. Det gør du naturligvis, så vores brugere kan gøre det, de er bedst til – at betjene og behandle borgerne i Region Midtjylland.

Om jobbet
Dine opgaver kommer til at omfatte produktforvaltning og 2. line support på en lang række forskellige it-systemer inden for det administrative felt. Vi supporterer en bred vifte af systemer fra vugge til grav, og vi vil derfor prioritere, at du har en bred viden og erfaring med implementering og vedligehold af software i store organisationer.

Du bliver opgavestillerens primære kontakt og samarbejder her med eksterne leverandører og vores egen driftsorganisation om at løse opgaverne. Du koordinerer f.eks. pakning og udrulning af software på vores Citrix-platform sammen med Driften, eller foretager selv remote softwareinstallationer til specialistopgaver hos specifikke brugere. Vigtigst er, at du har blik for detaljen og brugerens behov, samtidig med at du forstår at koordinere og administrere it-systemer efter de store linjer i en stor organisation med mange tusinde brugere, der hver dag er dybt afhængige af en effektiv it-platform.

Det er et plus, hvis du har konkret erfaring med AutoDesk-installationer, scanningsløsninger eller professionelle statistikløsninger, og du er erfaren på Windows 10-klienten, Windows servere og AD.

Du kommunikerer, samarbejder og er teknisk dygtig
Du kan have en bacheloruddannelse eller en teknisk uddannelse og relevant erhvervserfaring. Der er flere veje ind til rollen. Det afgørende er, at du bruger din tekniske indsigt og dine analytiske evner til både at sikre, at vores brugere får de rigtige løsninger, og i en effektiv fejlsøgning og problemløsning. Samtidig er du også en stærk kommunikator, der navigerer og kommunikerer naturligt i krydsfeltet mellem det tekniske og det faglige.

Når vi overtager en opgave fra Service Desk eller fra vores kundeansvarlige, bliver du som systemadministrator brugerens primære kontakt til It-afdelingen. Det er derfor vigtigt, at du udover at have en høj it-faglighed også er kundeorienteret og bliver motiveret af at yde god service og at koordinere og følge opgaver til dørs på tværs i organisationen.

Det falder dig naturligt at etablere gode og tillidsfulde relationer – og din evne til at skabe relationer og netværk er afgørende for, at du kan levere på dine opgaver. Du er ansvarsfuld og opsøgende, både i det daglige arbejde, men også når ting går i stå. Du kan skabe og bevare overblikket, og vi forventer, at du udover at være dygtig til it, er fagligt engageret og samarbejdende.
 
Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er vores værdier
Du kommer ind i vores team af 25 dygtige it-medarbejdere i It Administrative produkter. Vi samarbejder professionelt og anvender ITIL som fælles forståelsesramme og grundlag for vores interne processer. Vi værdsætter det gode, sociale og anerkendende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og plads til forskelligheder og humor.

Vi tror på, at samarbejde på tværs og løbende efteruddannelse er med til at skabe et godt arbejdsklima, hvor vi lærer nyt og inspirerer hinanden. Derfor arbejder vi målrettet med strategisk kompetenceudvikling og tilbyder dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Hos os er ledelse og samarbejde baseret på tillid, vores værdier og på vores samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Klaus Natorp på 2924 1203 eller klaus.natorp@rm.dk

Send din ansøgning senest den 20. september 2020. Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 29. september, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 460 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.