Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemadministrator til Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune

Er du vores systemadministrator indenfor sundhedssamarbejde og forebyggelse?

Ønsker du at kombinere din viden som fysioterapeut eller ergoterapeut med den vigtige opgave, det er at understøtte brugerne af Nexus i at dokumentere deres borgerforløb, og tilpasse IT-systemerne så de matcher hverdagens praksis og ikke omvendt? Så er det dig, vi søger til vores nye team.

Vi søger en medarbejder til en ny stilling som systemadministrator indenfor sundhed og forebyggelsesområdet.

Stillingen er i Afdelingen for Kvalitet og Udvikling i Voksen- og Sundhedsservice og som ny medarbejder bliver du en del af den administrative gruppe, der skal understøtte udviklingen af vores IT-system KMD Nexus og Fælles Sprog 3 og den tilhørende dokumentationspraksis i tæt samarbejde med superbrugerne m.fl.

I 2017 begyndte Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune at implementere KMD Nexus. Nu samler vi en gruppe medarbejdere, der sammen skal understøtte og styrke det fælles område. Målene er at skabe mere værdi for borgerne, at vi bliver bedre til at anvende data og, at vi hele tiden har øje for udvikling af nye teknologier. 

Dine kvalifikationer:

 • Du har en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut eller ergoterapeut, da det er vigtigt for at forstå, hvilke behov der skal opfyldes.
 • Du kan lide at fordybe dig i systemer for at finde de rigtige løsninger.
 • Du er fleksibel og har den rette indstilling til support, og du trives med at support sker på afstand og oftest ikke ansigt til ansigt.
 • Positiv tilgang til det tværgående samarbejde i Haderslev kommune, hvor det grundlæggende fokus er at forbedre borgerforløbene i kommunen og på tværs af sektorer.
 • Du kan håndtere flere opgaver samtidig.
 • Du er en god ambassadør for digitalisering i holdning og handling.
 • Gerne, men ikke et krav, interesse og/eller erfaring med projektudvikling og implementerings- og evalueringsprocesser.
 • Gode evner indenfor IT og lysten til at sætte dig ind i nye tiltag og lovgivning indenfor området.
 • Kendskab til KMD Nexus.
 • Kendskab til Fælles Sprog 3.
 • Interesse og/eller erfaring i at undervise i anvendelsen af KMD Nexus og Fælles Sprog 3
 • Interesse og/eller erfaring i at bidrage med faglig og praktisk viden i forhold til udmøntning af handleplanen for det velfærdsteknologiske område.
Dine opgaver vil være:
 • Forskellige supportopgaver, fx fejlfinding/tilretning og problemløsning - primært i form af telefonsupport. Derudover også undervisning af frontpersonale.
 • Implementering af nye løsninger i KMD Nexus samt drift og vedligehold af systemopsætning.
 • Etablering og udvikling af dokumentation og arbejdsgange i afdelinger med forskelligrettede driftsindsatser og projekter.
 • Understøtte god datadisciplin og registreringspraksis.
 • Datatræk for bedre indblik i aktivitetsniveau og borgerforløb samt udarbejde effektmålinger til brug i ledelsesinformation.
 • At udfordre ”vi plejer-tankegangen” så vi i samarbejde med Nexus-administratorgruppen finder løsninger på tværs af fagområder og supportere hinanden.
Vi tilbyder:
 • En spændende stilling, der kræver høj faglighed og pædagogiske evner samt evner til at arbejde tværfagligt og på tværs af organisationen.
 • Du vil blive en del af en nyetableret gruppe, som består af 3 systemadministratorer (1 med sygeplejefaglig baggrund, 1 med socialfaglig baggrund og 1 med fysioterapeutisk/ergoterapeutisk baggrund) og dertil en systemansvarlig, der har en tværgående funktion i gruppen.
 • En hverdag præget af højt tempo og en uformel omgangstone samt et velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø.
Løn- og ansættelsesvilkår   
Stillingen er en fast stilling på 37 timer, der ønskes besat 1. oktober 2020.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst på området.

Yderligere oplysninger:
Få flere oplysninger hos afdelingsleder Malene Toftelund Kjær-Jepsen, telefon 21 55 92 50, mail: mkjje@haderslev.dk eller systemansvarlig Gitte Højsgaard Paulsen, telefon 29 60 81 54, mail gipau@haderslev.dk.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning, CV og bilag senest fredag den 14. august 2020, kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 25. august 2020.

Om Haderslev Kommune
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Haderslev Kommune har indført røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.