Systematisk og omhyggelig IT-projektleder

Brænder du for digitalisering og vil du være med til at modernisere og drive udviklingen af vores e-commerce platform? Vores Sitecore-løsning skal opgraderes til version 10 i starten af 2021 – måske er det en opgave for dig?

Om stillingen

Sammen med vores online udviklingschef kommer du til at planlægge og styre de IT-projekter, der vedrører vores website og dets e-commerce-funktioner. Du vil blive ansvarlig for prioritering af projekterne, og du vil skulle deltage i styregrupper og følge op på økonomien i forhold til projekterne.

Du kommer også til arbejde sammen med vores NAV-team om at koordinere tværgående projekter mellem vores ERP-løsning og vores Sitecoreløsning. Og derudover vil du komme til at stå for koordineringen og samarbejdet med vores eksterne konsulenter.

Du bliver ansvarlig for:

 • Koordinering og styring af projekter på vores Sitecore-baserede webshop
 • Koordinering og styring af tværgående projekter (mellem vores ERP- og e-commerce-afdelinger)
 • Prioritering af projekter på vores webshop
 • Afdækning og modning af potentielle projekter
 • Rapportering til ledelsen og styregrupper.

Hvem er du?

Du her en IT-faglig baggrund som f.eks. HA (it.), Cand.it. eller Cand.merc.(it), med 2-5 års erfaring indenfor IT-projektledelse. Og så har du et gyldent overblik og en evne til at have mange bolde i luften på en gang.

Vi ser desuden gerne, at du har:

 • Kendskab til agile udviklingsmetoder
 • Kendskab til Sitecore
 • Erfaring med og forståelse for e-commerce
 • Kendskab til ERP.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er struktureret, velovervejet og omhyggelig. Du arbejder velovervejet og omhyggeligt i forbindelse med indsamling af information og i søgen efter løsninger på problemer. Du forstår at strukturere din tid og dine opgaver og sørger for at afslutte løse ender.
 • Du er tålmodig, opmærksom og en god lytter. Du har et sandt leder-gen og er en god teamplayer. Du er et positivt ansigt udadtil, og du kan arbejde sammen med stort set alle typer mennesker både internt og eksternt.
 • Du er systematisk, handlekraftig og undersøgende. Du har gåpåmod og er ikke bange for at tage skeen i den anden hånd. Derudover kan du lide at arbejde efter klare retningslinjer og mål, og du er ikke bleg for at korrigere beslutninger eller handlinger undervejs for at kontrollere og nå de forventede præstationsniveauer.

Vi tilbyder

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb i organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet, og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of IT-development and EAS Architecture, Bo Nielsen, på telefon 26 84 04 60. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 35.000 varenumre.

Vi er i dag mere end 160 medarbejdere lokaliseret i Skanderborg, Odense, Helsingborg/Sverige og Frederikssund (HQ) og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

To fagkonsulenter til MakerVærket i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Er du vores nye Makeragent eller Chiefmaker til MakerVærket i Frederikssund?Har du lyst og evner til at være med til skabe et unikt makerspace-miljø i samarbejde med erhvervsliv, grundskoler og ungdomsuddannelser? Vil du være med til at styrke børn ...
Indrykket:20. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

To fagkonsulenter til MakerVærket i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Frederikssund
Er du vores nye Makeragent eller Chiefmaker til MakerVærket i Frederikssund?Har du lyst og evner til at være med til skabe et unikt makerspace-miljø i samarbejde med erhvervsliv, grundskoler og ungdomsuddannelser? Vil du være med til at styrke børn ...
Indrykket:20. januar 2021