Systematisk tekniker til indhentning af dokumentation i forbindelse med byggesager

Har du erfaring med at kvalitetssikre skriftligt materiale i forbindelse med byggesager, og har du lyst til at benytte din viden og kompetencer hos en af Danmarks største bygherre? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Bygningsstyrelsens Kvalitetssikringsteam.

Kvalitetssikringsteamet bliver en del af Planlægningsfunktionen, som er en tværgående enhed på 17 medarbejdere, der understøtter styrelsens byggeprojekter på udvalgte specialeområder. Vi er placeret i Center for Bygninger og Byggeri, som varetager nybyggeri, moderniseringer og vedligehold af bygninger for vores kunder; universiteter, politi, domstole og centraladministration.

I Planlægningsfunktionen arbejder vi med digitalisering af byggeriet, kvalitetssikring af projektmateriale og totaløkonomi. Herudover varetager vi den tværgående koordinering, udmøntning af puljer, koordinering af udviklings- og afrapporteringsindsatser mv. og bidrager yderligere til en vidensbaseret optimering af Bygningsstyrelsens systemer og processer. Vi har en uformel omgangsform med et godt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på tværgående samarbejde og gode resultater, så der venter dig en alsidig hverdag, hvor du får rig mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer

Kvalitetssikringsteamet
I Kvalitetssikringsteamet kommer du til at indgå i et stærkt fagligt miljø med kolleger, der har specialviden inden for byggeri og ejendomme. Vi understøtter vores byggeprojektledere med at vurdere kvaliteten af rådgivernes projektmateriale for derigennem at styrke projektgennemførelsen, og vi gennemfører bl.a. performancetest, som er blevet indført i Bygningsreglementet BR18 som funktionsafprøvning. Vi har derfor en bred samarbejdsflade internt i styrelsen samt med eksterne rådgivere og entreprenører. Bygningsstyrelsen er en af Danmarks største bygherrer med ca. 40 større igangværende byggesager med et økonomisk omfang på ca. 10 mia. kr. Nogle af vores igangværende byggesager er bl.a.

 • Politiskolen i Vejle
 • En række laboratorierenoveringssager på landets universiteter
 • Ny arkitektskole i Aarhus
 • Ny Østre landsret

Dine opgaver
Som tekniker i teamet, vil du bl.a. få ansvar for at:
 • Bidrage til at sikre at rådgivernes leverancer lever op til de aftaler, der er indgået.
 • Indhentning af indreguleringsrapporter, blowerdoor tests, As Built materiale, KS- og D&V-materiale m.m. i forbindelse med slutfasen og aflevering af byggeprojekter.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester, ingeniør eller lignende og kan dokumentere 2-5 års erfaring med enten projektering og/eller servicering af bygningsinstallationer. Alternativt kan du have betydeligt mere erfaring, og ønsker nu en mere administrativ stilling inden for dit fagområde. Derudover forventer vi, at du:
 • Har stærke skriftlige kompetencer
 • Trives med at gå systematisk til værks i bearbejdningen af skriftligt materiale
 • Bekendt med relevante IT-værktøjer
 • Trives med opgaver som er rutinepræget
 • Har en selvstændig tilgang til opgaverne

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og den relevante faglige organisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit tjenestested vil være Carl Jacobsens Vej 39 i Valby.

Søg jobbet
Passer profilen til dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload ansøgning, CV og eksamenspapirer via vores hjemmeside http://www.bygst.dk/job/ senest d. 29. april 2018. Vi holder 1. samtaler d. 4. 7. og 8. maj og 2. samtaler den 16. maj. Vi forventer tiltrædelse 1. august eller snarest muligt.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte projektleder Line Krogh Petersen på tlf. 41 70 11 97 eller akademiingeniør Frederikke Gludsted på tlf. 41 70 11 23.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indreguleringsekspert med stor praktisk erfaring

Bygningsstyrelsen

Frederiksberg
Har du stor praktisk erfaring med indregulering af komplekse bygningstekniske installationer, og har du lyst til at benytte din viden og kompetencer hos en af Danmarks største bygherre? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Bygnings...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Ingeniør med fokus på energi og indeklima

MOE AS

Brænder du for at skabe bæredygtige løsninger og komfortable bygninger? Vi søger lige nu en ingeniør med minimum 4 års erfaring til at indgå i gruppen af specialister MOE ønsker at være forrest i feltet inden for innovativt og bæredygtigt byggeri. V...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

VVS/HVAC-ingeniør

HØI & THOMASSEN A/S

København
På vegne af vores kunde, der er rådgivende ingeniør i trekantsområdet, søger vi en erfaren HVAC VVS ingeniør der skal styrke vores rådgivning indenfor det installationstekniske område. Hvorfor skal vores kunde ansætte dig? Du er bygningsingeniør med...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Bliv projektleder og få et stærkt bagland Peter Jahn & Partnere

EXACTsearch

København
Projektleder til renovering og nybyg Peter Jahn Partnere A S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt ved...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Konstruktionsingeniør til beregning af stålkonstruktioner

EXACTsearch

København
Vil du konstruere nogle af Københavns største og mest prestigefyldte byggerier, lave projektledelse samt samarbejde med landets dygtigste entreprenører og ingeniører? Så skal du søge stillingen som Teknisk projektleder hos Scandinavian WeldTech i Kø...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018