Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemejer for Banedanmarks trafikale område inden for samspil mellem teknik og trafik (togkontrolsystemer og signalprogrammet)

Vil du være med til at sikre, at Banedanmarks eksisterende togkontrolsystemer fungerer optimalt, og dermed sikre toggangen i Danmark?

I afdelingen for Signalsystemer, Sikring Systemer, som består af fagligt dygtige sikringsingeniører, teknikere og trafikalt uddannede medarbejdere, søger vi en kollega der skal være med til at dække det trafikale systemansvarsområde for Banedanmarks togkontrolsystemer, samt supportere samspillet mellem teknik og trafik, primært for vores nye Signalprogram.

Jobbet er ved opstart klassificeret som en ” Teknisk Supporter” (TSU). Efter endt oplæring skal du være kompetent til at varetage systemansvaret for Banedanmarks togkontrolsystemer, samt varetage samspillet mellem trafik og teknik i Signalprogrammet. Undervejs i oplæringsprocessen, vil du få en tæt sparring sammen med to erfarne kolleger, samt teamets andre tekniske systemansvarlige, omkring de faglige problemstillinger

Dit primære ansvar bliver sammen med de erfarne kolleger, at opretholde en høj kvalitet af sikkerhed og regularitet på området, hvilket sker gennem udarbejdelse af tekniske drifts- og vedligeholdelsesnormer, deltage i Ibrugtagninger samt supportere anlægsprojekter, fejlretnings- og betjeningspersonale. I samarbejde med diverse projekter, sikres også økonomisk effektivitet, miljøforhold, punktlighed, sikkerhed, høj regularitet, arbejdsmiljø, m.m.

Din arbejdsplads vil i starten blive på Vasbygade 10 i København. Eventuelt kan andet arbejdssted være en mulighed efter aftale.

Ansvar for verificering af sikringsprojekter

Du vil få en udfordrende stilling, hvor du sammen med nærmeste kolleger, vil spille en vigtig rolle i, at vores projekter inden for nye anlæg eller ændringer i eksisterende sikrings- og fjernstyringsanlæg kan gennemføres, hvad angår verificering af samspillet inden for togkontrolanlæg (ATC, HKT og STM), samt samspillet mellem trafik og teknik for Signalprogrammet.

Du vil få medansvar for at sikre, at projekterne opfylder gældende normer og regler.

Samtidig vil du være med til at vurdere og beslutte, om projektet kan gennemføres. En opgave, hvor det er essentielt, at man finder balancen mellem at tilgodese projektet, uden at gå på kompromis med sikkerheden. I projekternes afsluttende fase sikrer du, at projektet er udført efter gældende regler og normer.

Vi har jævnligt et højt tempo med mange spændende projekter i relation til vores eksisterende signalsystemer, blandt andet med granskning af projekterne, med fokus på at gennemskue om der er eventuelle mangler.

Du vil også få en stor kontaktflade i relation til de forskellige projekter i Banedanmark og eksternt til rådgivere.

Trafikal baggrund og administrativ erfaring

Du har en trafikal uddannelse som FC-leder, togleder, stationsbestyrer eller lignende. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til ATC og HKT-systemet, samt deres trafikale anvendelse. Det er desuden en fordel, at du har administrativ erfaring. Afhængig af din erfaring og uddannelsesbaggrund sørger vi for, at du får en grundig oplæring inden for regler og normer samt sidemandsoplæring.

Du er god til at holde overblikket og træffe gode beslutninger, når det går stærkt. Desuden har du en positiv og nysgerrig tilgang til opgaver og ser muligheder frem for begrænsninger.

Løn
Du ansættes i forhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Carsten Schmidt på tlf. 91399818, eller Teknisk Systemansvarlig Dorrit Nielsen på tlf. 27647535. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.