Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Systemkonsulent

Helhedsorienteret Systemkonsulent

Assa Abloy Entrance Systems Denmark, er i fuld gang med at implementere nyt ERP system – Microsoft Dynamics AX. Og i relation til dette søger Larsen HR en Systemkonsulent til Assa Abloy Entrance Systems Denmark i Hobro.

Vi søger dig, som har erfaring med forskellige systemintegrationer og som mestrer at sætte sig ind i processer og systemer. Vi forestiller os, at du forstår de forskellige integrationer mellem vores it-løsninger ude ved teknikerne, på kontoret og i vores Microsoft Dynamics AX.

Du bliver superbruger og skal sikre, at vores teknikere (nye og rutinerede) konstant har mulighed for support og endvidere forestå oplæring af nye teknikere i vores interne systemer. Du kommer til at analysere behovet for tilpasninger systemmæssigt og præsenterer muligheder for eventuelle ændringer af arbejdsgange for ledergruppen. 

Du mestrer processer og forstår systemer
Som systemkonsulent forventes der, at du har en relevant teknisk baggrund kombineret med et par års erfaringer inden for it/teknisk support. Du er rutineret bruger af Excel, tabeller og det vil være en fordel, hvis du har erfaringer med Microsoft Dynamics AX.

Dine stærke it-kompetencer er kombineret med en veldefineret forretningsforståelse qua din baggrund og det vil være en klar fordel, hvis du kan bidrage med erfaringer enten fra tidligere projekter og/eller du har en god forståelse for processer. Du behersker teknisk engelsk både skriftlig og mundtlig.

Vi er på udkig efter dig, som:

 • er analytisk og helhedsorienteret problemknuser, og som tager ejerskab for processerne og systemet
 • er en dygtig rådgiver og evner at formidle komplekse sammenhænge, samt motivere dine kolleger i teamet til at efterleve de aftalte processer
 • evner at forstå forretningsbehovet og snitfladerne i relation til systembrug
 • evner at sikre alle i serviceafdelingen har mulighed for support, oplæring og at vi altid har en drift som er ”best in class”
 • tager ejerskab for og analyserer data fra systemet – enten til intern problemløsning eller til at understøtte både ledergruppen og forretningen
 • på det personlige plan er du serviceminded og god til at få dine kolleger i teamet med og sætter pris på at være ”go-to-personen”, når der er udfordringer og spørgsmål.

 

Vil du med på rejsen?
Som systemkonsulent bliver du en del af en stor koncern med placering i Hobro afdelingen. Du bliver superbruger og kommer til at varetage splittet mellem at løse de udfordringer, der opstår løbende, og træne dine kollegaer, så de selv kan løse opgaverne i fremtiden.

En vigtig del af jobbet er at kunne sætte sig ind i hverdagen og arbejdsprocesserne hos de 75 teknikere ude i marken samt de 34 in house medarbejdere, og samtidig forstå hvordan små ændringer kan have stor effekt på både forretningen og effektiviteten.

Hvem er vi?
ASSA ABLOY-koncernen blev dannet i 1994 ved en fusion mellem to førende leverandører af låse og sikkerhedsløsninger, svenske ASSA og finske ABLOY. ASSA ABLOY er siden vokset og har udvidet sortimentet i retning af portåbnings- og automatiserede indgangsløsninger. Divisionen Entrance Systems blev etableret i 2006.

Kernen i ASSA ABLOY Entrance Systems er en bred og omfattende erfaring med automatiserede indgangsløsninger, et væld af ekspertise og en stærk tradition for gennemprøvede løsninger. Opkøb af kendte globale varemærker som Besam, Crawford, Albany og Megadoor har gjort ASSA ABLOY-familien i stand til at sætte branchestandarden for sikkerhed, adgangskontrol og praktiske løsninger, hvilket har sikret koncernen stor succes og navnegenkendelse i markedet.

 • I en årrække er disse varemærker konsekvent blevet knyttet sammen med ASSA ABLOY-brandet, og i 2017 blev virksomhedernes kollektive viden og ressourcer samlet under navnet ASSA ABLOY.
 • Besam blev en del af ASSA ABLOY Group i 2002. Virksomheden blev grundlagt i 1962 og udviklede automatiske døre og porte til sundhedssektoren; der blev hurtigt udvidet til andre sektorer, som detailhandel og transport.
 • Crawford blev en del af ASSA ABLOY Group i 2011. Crawford startede oprindeligt med at fremstille garageporte og begyndte allerede i 1950'erne at fokusere på industriporte og læsserampeudstyr. Anvendelsesområder omfatter distribution, logistik og produktion.
 • Megadoor sluttede sig til ASSA ABLOY Group i 2011. Den første Megadoor lodrette port med dug blev udviklet i 1973, som en port til tørreovne til skovbrug og blev snart videreudviklet til minedrift, værfter og luftfart.
 • Albany blev en del af ASSA ABLOY Group i 2012. Albany præsenterede verdens første hurtigport med portdug i 1968 og har siden udviklet hurtigtgående porte til en lang række sektorer, herunder produktion, minedrift og renrum.

Læs mere på www.assaabloyentrance.dk


Vi glæder os til at høre fra dig!
Larsen HR håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Assa Abloy Entrance Systems Denmark og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Ansøgningsfeltet vil løbende blive evalueret.

Grundet GDPR (persondataforordningen) modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Birgitte Larsen på tlf. +45 28 77 64 26.

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.