Systemkonsulent søges

System- og driftskonsulent søges til servicering af driftskunder

Stillingen:

NHC A/S søger en System- og driftskonsulent til at indgå i vores team af dygtige System- og driftskonsulenter. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med højt til loftet, hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer.  

Du vil få en dagligdag, som er præget af spændende opgaver, og som både vil være udfordrende og alsidige.

Vores kundebase spænder bredt – fra helt små virksomheder til store internationale koncerner. Opgaverne vil derfor kunne variere i sværhedsgrad, kompleksitet og varighed, hvilket for den rette person vil kunne give store udviklingsmuligheder.

Hos NHC arbejder vi med en lang række forskellige produkter og teknologier – primært fra Veeam, Zyxel, HP, Dell og Microsoft herunder Azure og Office365.

Som konsulent i NHC får du ansvaret for egne kunder, hvor du har rollen som konsulent, rådgiver sælger. Derfor mestrer rette kandidat såvel det tekniske som det forretningsmæssige.

Opgaver og ansvar:

 • Konsulentopgaver hos kunder
 • Rådgivning og sparring med kunder
 • Deltage i presale aktiviteter og tilbudsgivning
 • Vedligehold af applikationer og platform – både onsite hos kunder og i NHCs datacenter
 • Håndtere incidents på NHCs driftsplatformen (2nd level sager)
 • Udarbejde dokumentation og rapportering
 • Backup for 1st level support

Opgaverne vil, efter behov, både kunne skulle udføres på servere i NHCs datacenter eller onsite hos kunder med en on-premise løsning.

Dine kvalifikationer:

 • Du har minimum 3 års erfaring som konsulent, haft selvstændigt projektansvar og er vant til at begå dig i forskellige organisationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne projekter samt indgå i teams om større opgaver.
 • Du er god til at formulere dig; både skriftligt og mundtligt.
 • Du har lyst til at være ude hos kunderne, men også deltage i drift og vedligehold af NHCs platform.
 • Du er udadvendt, struktureret og kvalitetsbevidst.
 • Du er proaktiv og samvittighedsfuld, ligesom du overholder aftalte deadlines.
 • Du er god til at sætte dig ind i nye teknologier og besidder gerne relevante certificeringer.
 • Du brænder for at levere dine kunder den rigtige løsning.

 

 

Stillingen giver dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og vi kan garantere dig et selvstændigt og udfordrende job i et sjovt og uformelt miljø med kompetente og glade kolleger. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på en fast løn samt mulighed for bonus. Derudover tilbydes en attraktiv pensionsordning med indbyggede sundhedssikringer. Det er et krav du har egen bil.

 

Ansøgningsfrist:

Du kan få mere information om stillingen hos Teknisk direktør Ole Rebbe på ore@nhc.dk eller tlf. 2624 3131.

Vi ansætter, når vi har den rette kandidat, så send din ansøgning allerede i dag.

Ansøgning og relevante bilag sendes til job@nhc.dk. Løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Om NHC:

NHC A/S er en spændende yngre og solid virksomhed med store ambitioner. Vi er specialister i IT-drift, outsourcing og hosting med afsæt i Microsoft produkter. Vores kernekompetencer omfatter også rådgivning og konsulentydelser. Vi tager typisk totalansvaret for kundens IT og er ikke bleg for, i alle henseender, at virke som kundens IT-afdeling. Du bliver en del af et dynamisk team med masser af know-how og stærke kompetencer inden for såvel teknik, drift, support og salg. Omgangstonen på kontoret i Silkeborg er uformel og der er særdeles kort fra idé til handling.

Stillingen refererer til Teknisk direktør Ole Rebbe og NHC tilbyder en konkurrencedygtig og attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

IT-supporter i Servicedesk - ansigtet udadtil

Herning Kommune

Drømmer du om et job, med en spændende arbejdsdag hvor du gør en stor forskel?Kan du kommunikere om IT på en let forståelig måde og på mange niveauer i organisationen?Forstår du at se verden fra et brugerperspektiv?Kan du smile gennem telefonen, på ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

IT-Supporter

SmartWeb.dk

SmartWeb søger en ny IT-Supporter. Vi laver IT-support med passion. Er du ligeså passioneret for god kundeservice, så læs videre. Vi elsker at arbejde i SmartWeb SmartWeb er en fed arbejdsplads, hvor e-commerce og webshop er i fokus. Vi er bundseriø...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

PC og bærbar tekniker

MENTECH AARHUS A/S

Aarhus
Brænder du for at være tekniker og arbejde med forskellige IT Produkter? Vi mangler en energisk og dygtig It Tekniker med erfaring inden for IT reparationer Vi forventer at : Du er udadvendt og præsentabel Du har solid erfaring med hardware og softw...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Apple Tekniker Trainee

MENTECH AARHUS A/S

Aarhus
Brænder du for at blive uddannet tekniker og arbejde med Apple Produkter som Macbook, iMac, iPhone og iPad?Brænder du for at være med i et team af de bedste teknikere i DanmarkVi er de eneste i Danmark der er Autoriseret Premium Service provider for...
Indrykket:26. april 2018
Udløbsdato:21. juni 2018

IT Service Desk Engineer

Union Engineering

for dynamic and global company INTERNATIONAL PROJECT ORIENTED COMPANY We are looking for an IT Service Desk Engineer to join our global IT team. Our IT department is responsible for supporting, operating and developing our IT systems, which are prim...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018