Systemkonsulent søges til Tachodata i Odense


For vores kunde, Tachodata A/S i Odense, søger vi en dygtig Microsoft Systemkonsulent til implementering af nye kunder på onsite og hostede driftsaftaler.

Din rolle

Tachodata leverer drift og udvikling til en række kunder i hele Danmark og er inde i en spændende udvikling. Derfor søges en Systemkonsulent, som skal være en del af det team, som forestår implementering af de mange nye kunder i driftsmiljøet. Du er udadvendt som person og vi ønsker at du på sigt overtager teamansvaret for konsulent og supportfunktionen, som pt. er to medarbejdere.

Du skal deltage i udarbejdelse af dokumentation af kundens tekniske løsning, implementeringen af selve løsningen, samt være ansvarlig for den løbende dialog med kunden og kundens interessenter, i tæt samarbejde med salg og den øvrige tekniske organisation.

Du kommer til at arbejde med:

 • Analyse, og dokumentation af kundens programmer og infrastruktur
 • Implementering af vores kunders 3. partsprogrammer i det hostede miljø
 • Foretage kundebesøg i forbindelse med onsite ydelser
 • Styring af implementeringsforløb, overholdelse af deadlines
 • Sikring af en høj standard i dokumentationen

 • Hvis du skal have succes I jobbet, skal du have fornemmelse for mennesker - så du både internt og eksternt skaber gode menneskelige relationer.

  Din profil

  Du har en relevant baggrund og er gerne certificeret i Microsoft produkter. Du har erfaring fra en lignende stilling - gerne fra en hosting virksomhed eller infrastruktur virksomhed. Du har god forståelse for små og mellemstore virksomheders anvendelse af IT, og deres infrastruktur, du har teknisk flair, og du har en analytisk og nysgerrig natur.

  Du er ikke bange for at blive stillet overfor nye tekniske udfordringer, er god til at skabe overblik, og arbejder struktureret og engageret mod målet. Du er serviceminded af natur, og forstår at lytte til både kunder og kolleger. Du trives med at have flere bolde i luften, og er god til at prioritere din tid. God humor er en klar fordel!

  Kan du se mulighederne?

  Du vil få et spændende job hos en virksomhed, hvor hver medarbejder har stor indflydelse på egen arbejdsdag, opgaver samt den fremtidige udvikling af virksomheden.

  Vi sætter stor pris på et godt og fleksibelt arbejdsmiljø skabt af glade og tilfredse medarbejdere.

  Vi har en udbredt grad af frihed under ansvar og går meget op i, at vi som teams og kollegaer arbejder professionelt og effektivt.

  Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har lysten og evnerne til at løfte opgaven hos Tachodata.

  Tachodata A/S er en del af Tachogruppen, som består af 3 virksomheder, der beskæftiger sig med IT outsourcing, databehandling og softwareudvikling.

  Tachogruppen har pt. 20 engagerede medarbejdere, der dagligt arbejder for tilfredse kunder med fokus på vækst og udvikling.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  IT-ADMINISTRATOR - Int. orienteret produktionsvirksomhed

  TARGET Headhunting ApS

  - med reference til CFO VIRKSOMHEDEN Virksomheden er en mellemstor teknisk produktionsvirksomhed med hovedsæde i Syddanmark. Virksomheden er systemleverandør af tekniske komponenter til mange forskellige industrier, heriblandt automobilindustrien. V...
  Indrykket:7. februar 2018
  Udløbsdato:4. april 2018

  ERP-konsulent til XAL

  g-it ApS

  Har du solid erfaring med Microsoft XAL? Vil du have en selvstændig og udfordrende stilling som XAL konsulent hos en visionær it-virksomhed? GREAT-IT er en virksomhed i vækst, og vi er altid på udkig efter kompetente folk, der vil være en del af vor...
  Indrykket:12. januar 2018
  Udløbsdato:8. marts 2018

  CompuSoft A/S sucht einen deutschsprachigen IT-Systemberater (w/m) / German speaking IT-supporter

  COMPUSOFT A/S

  Bist du der die Nächste in unserem Team? CompuSoft A S sucht einen deutschsprachigen Mitarbeiter im IT-Support in der IT-Beratung (w m) in Dänemark Hast du Lust auf etwas Neues, bist bereit, Verantwortung zu übernehmen und uns dabei zu unterstützen,...