Systemkoordinator til Jernbaneteknisk IT

Har du lyst til en hverdag med selvstændigt ansvar? 
 
Som vores nye systemkoordinator bliver du en del af området Jernbaneteknisk IT. Vi vedligeholder og tilpasser løbende de nuværende it-systemer og den tekniske it-infrastruktur – med andre ord, er det os der har med jernbanens it at gøre.  
 
Du bliver en del af et team, hvor der er et højt fagligt niveau, men også en afslappet og uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø – og ikke mindst masser af spændende opgaver.  
 
Koordinering af drift og vedligehold 
Som systemkoordinator bliver du ansvarlig for at koordinere løbende drift og vedligehold af blandt andet Banedanmarks trafikinformationssystemer. Du bidrager til at sikre en stabil drift, herunder optimering og koordinering af overvågningen. Derudover skal du løbende følge op på fejlmeldinger og rettelser i systemet. Det betyder blandt andet, at du kommer til at give adgang til serverrum, genstarte systemer og køre rapporter.  
 
Du kommer også til at deltage i og bidrage til projekter om trafikinformation – projekterne kan være af varierende kompleksitet og størrelse.  
 
Systemforståelse og en positiv indstilling 
Det er ikke så vigtigt om du har en særlig uddannelse, når blot du har solid systemforståelse og flair for teknologi. Måske har du allerede erfaring med at arbejde med systemer, både i forhold til at administrere adgange og trække rapporter. 
 
Som person er du selvstændig, og du kan på egen hånd prioritere dine opgaver og igangsætte nye tiltag. Du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde, og kan være med til at sikre gode samarbejdsrelationer med vores service- og systemleverandører. 
 
Løn 
Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for området for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt teamleder Morten Arent Hansen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her