Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Syv projekteringsledere inden for køre- og stærkstrøm

Nyuddannet eller erfaren – vil du være med i den grønne omstilling af jernbanen?

Vi har i disse år travlt med elektrificeringen af de største strækninger på den danske jernbane samtidig med, at vi fornyr og moderniserer eksisterende anlæg. Opgaverne er mange, og vi har brug for at styrke vores tekniske organisation med endnu flere dygtige folk.

Vi søger derfor syv projekteringsledere, nyuddannede såvel som erfarne og meget erfarne, med interesse og kompetencer inden for:

  • Stærkstrømsforsyning
  • Køreledningsanlæg
  • Potential udligning (BPU)
  • Scada
  • Nødstrømsanlæg
  • Automatisering.
Du bliver en del af Elektrificeringsprogrammet (EP), enten i sektionen EP Strøm eller i sektionen EP Anlæg. Begge sektioner beskæftiger sig med køre- og stærkstrømsprojekter. EP Strøm varetager hovedsagelig fornyelse og modernisering af eksisterende anlæg, og EP Anlæg står for udrulning af elektrificeringen på de hovedstrækninger, som endnu ikke er elektrificeret. I alt er vi omkring 50 medarbejdere.

Organisationen er i vækst, og nu har du mulighed for at komme med på holdet. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for personlig udvikling og sparring med gode kolleger. Og så giver vi gode muligheder for balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Du får arbejdssted i enten København eller Fredericia.

Du er med hele vejen som den faglige ekspert

Dit primære ansvar er at styre projekteringen af vores projekter på køre- og stærkstrømsområdet. Du sikrer, at:

  • Den projekterede løsning inden for dit fagområde, er hensigtsmæssig ud fra et økonomisk og teknisk perspektiv
  • Der projekteres på det korrekte grundlag, herunder at gøre nødvendigt data tilgængeligt for den projekterende part
  • Leverandøren af projekteringen (rådgiver eller totalentreprenør) lever op til de aftalte krav
  • De tekniske løsninger er gennemgået i dialog med vores tekniske driftsorganisation og tilgodeser vores grænseflader.
Projekterne er alsidige og forskellige af karakter og størrelse. De omfatter f.eks. udskiftning af et køreledningsanlæg, jording- og potentialudligningsprojekter, anlæg af nye transformerstationer og udrulning af elektrificeringsprogrammet.

Du bliver koblet på de projekter, der passer bedst til din erfaring og dine kvalifikationer, og i det daglige refererer du typisk til designchefen eller til projektlederen.

Teknisk kompetent og med overblik

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør med speciale inden for stærkstrøm, og med mindre du er nyuddannet, har du ideelt set erfaring med projektering, udbudsprocesser, grænsefladekoordinering, projektopfølgning samt projektgranskning.

Af hensyn til samarbejdet med vores udenlandske entreprenører begår du dig nemt på engelsk, skriftligt som mundtligt. Du tilfører dit arbejde værdi gennem dialog og klar kommunikation, ligesom du er løsningsorienteret og trives med en bred kontaktflade.

Med høj teknisk kompetence, tværfaglig forståelse og god personlig gennemslagskraft er du en stærk sparringspartner for projektlederen i forhold til de tekniske løsninger og for at være god i rollen, evner du desuden at bevare overblikket over flere sideløbende opgaver.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Lars Michael Meng eller anlægschef Erik Dal. Send os din ansøgning og dit CV snarest muligt, idet vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søge stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.