Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tårnby Kommune søger lærer til fuldtidsstilling ved Den Specialiserede Institution (DSI)

Den Specialiserede Institution er Tårnby Kommunes Dagbehandlingstilbud og etableret som en del af afdelingen Rådgivning og Forebyggelse i Børne- og Kulturforvaltningen i Tårnby Kommune.

I Rådgivning og Forebyggelse arbejder vi ud fra en helhedstænkning og med en inkluderende praksis, uanset hvor man arbejder i systemet. R&F/DSI arbejder ud fra Børne- og Kulturforvaltningens fælles vision, ’borgeren som medskaber af egen velfærd’.

Den Specialiserede Institution dækker hele skoleforløbet for børn og unge i alderen 6-18 år og deres familier. Målgruppen er børn og unge med adfærdsmæssige- og / eller psyko-sociale vanskeligheder. Eleverne er delt ind i indskolings-, mellemtrins- og udskolingsgruppe, og personalet (lærere/pædagoger) arbejder i faste team om hver gruppe.
Den ledige stilling er til besættelse pt. i gruppen med elever i Indskolingen med elever pt. i alderen 7-11 år.


Vi søger en lærer som: • holder af og eventuelt har erfaring med børn/unge, der er udfordret på forskellig vis • kan arbejde i team og er meget flerfagligt orienteret • kan tilrettelægge, organisere, udføre og evaluere undervisning, forløb og aktiviteter • deltager aktivt sammen med børn/unge og vil indgå i familiearbejde • kan lide at deltage og arbejde bevægelsesorienteret • sætter barnet og familien i centrum og kan inspirere andre fagpersoner til det samme • arbejder og tænker fleksibelt i forhold til at finde nye og brugbare veje • kendskab til at benytte og inddrage IT i aktiviteter • er indstillet på at arbejde med stor fleksibilitet i opgaveløsningen og har lyst til at medvirke til at skabe den organisering, der skal til omkring et barn og dets familie for at opnå de bedste inklusionsmuligheder • har mod på at være en del af en organisationsstruktur, der er under løbende udvikling
Vi forventer, at du:
 • kan arbejde professionelt med vores børn/unge i krævende situationer
 • er engageret og nærværende
 • er rummelig og kan arbejde anerkendende og empatisk med social træning
 • er fagligt reflekterende og villig til at arbejde aktivt med konstruktiv feedback i hverdagen
 • vil deltage aktivt i behandlingsmøder og supervision
 • er fleksibel i forhold til såvel forskellige typer opgaver som en til tider hektisk hverdag
 • har humor.

Vi kan tilbyde dig:
 • mulighed for udvikling og brug af egne kompetencer
 • pædagogiske udfordringer
 • supervision
 • gode muligheder for at medvirke til at forme eget arbejde
 • et anerkendende arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere og velfungerende team

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder af Den Specialiserede Institution Dorthe Bøggild på telefon 3076 0370.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. februar 2021 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist er den 15. januar 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i ugen efter (uge 3).


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.


Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.