TAGDÆKKERFORMAND / TAGDÆKKER - Til byggestyring og ledelse af vores ansatte tagdækkere.

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps søger: Tagdækkerformand

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps, fortsætter med at vinde byggeopgaver og har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi 1 dygtig tagdækkerformand / tagdækker / leder for vores ansatte tagdækkere. Som tagdækkerformand hos Gladsaxe Bygningsentreprise Aps bliver du en del af en virksomhed i kraftig vækst og udvikling, hvor du i fællesskab med ledelsen får ansvar for styringen og koordineringen bygge og servicesager indefor tagdækning.

Med udgangspunkt fra kontoret i Gladsaxe og med reference til ledelsen, skal du bistå vores byggeledere og ledelsen i at gennemførende vores byggesager inden for tagdækning. Du vil derudover også få ansvar for dine egne mindre tagdækningsopgaver og servicesager inden for tagdækningsfaget. 

Dine opgaver vil spænde bredt, lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggepladser over til udførsel af tagdækningsarbejdet og løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Evaluering af det samlede byggeforløb vil ligeledes blive en del af din opgave.

Din hverdag vil primært være at følge opsyn med vores ansatte tagdækkere samt syring af byggesager, men også selv at skulle udføre løbende tagdækningsarbejde på byggesager. Dette er derfor et job hvor din hverdag vil være meget afvekslende mellem kontorarbejde, ledelse og udførsel af tagdækningsarbejde.

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps udfører en bred vifte af tømrer-, murer-, tagdækkerarbejder, Samt fag og hovedentrepriseopgaver, og du vil få ansvaret for at deltage i gennemføringen af disse projekter med kvalitet i højsædet. Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ``frihed under ansvar´´ med direkte reference til ledelsen. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af en personlig udvikling i en ambitiøs virksomhed, hvor du gerne vil være en del af at udvikle virksomheden.

Vi lægger stor vægt på et godt kundeforhold, gennemførsel af velplanlagte byggeopgaver til den aftalte kvalitet og tid, sikkerhed og god økonomistyring.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltagelse sammen med ledelsen, af gennemførelse af byggeopgaver.
 • Styring af håndværkere som er ansat i firmaet.
 • Udførsel af tagdækningsarbejde på byggepladser.
 • Kontakt til bygherre, rådgivere og myndigheder mv.
 • Selvstændigt indkøb af materialer og forhandling af priser
 • Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen
 • Vejlede håndværkere.
 • Indhentning af tilbud og kalkulation af mindre byggeopgaver
 • Økonomistyring Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø

Dine kvalifikationer: 

 • Du har en baggrund som tagdækker - Måske endda som tidligere selvstændig, hvilket dog ikke er et krav.
 • Du har erfaring med kalkulation af mindre tagdækningsopgaver - f.eks. renovering af tagpaptage & efterisolering af tage, tagarbejde, mindre til og ombygninger.
 • Du har erfaring og økonomisk forståelse, at hhv. byggestyring og virksomheds drift.
 • Du har erfaring med gennemførelse af tagdækningsopgaver
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret
 • Du skal have erfaring med Office-pakken

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende hverdag i et til tider hektisk tempo
 • En uformel men ambitiøs organisation
 • Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø
 • Løn efter kvalifikationer

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps beskæftiger ca. 25-30 mand og vores ambition er at medarbejderstaben og omsætningen skal fordobles over en kommende årrække, hvilket vi forestilles os, du skal være direkte medvirkende til. Vi holder til i Bagsværd ved Gladsaxe. Vores byggeopgaver udføres primær i nærområdet og hovedstadsområdet. Læs mere på www.gladsaxebyg.dk

Stillingen skal besættes hurtigst muligt! Søg allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

 

Kontaktperson:

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Johnni Regnarsson på tlf. 30 15 38 74 eller mail. johnni@gladsaxebyg.dk    


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tagdækker

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS

Bagsværd
Dygtig tagdækker søges, til arbejde indenfor følgende speciel områder. Ny tækning af tagpaptage - fladtag hældningstage. Tag renovationer reparationer af tagpaptage her i blandt fejlsøgning, pletvis reparationer, tætninger og udbedringer. Service ve...
Indrykket:23. maj 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tagdækker

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS

Bagsværd
Dygtig tagdækker søges, til arbejde indenfor følgende speciel områder. Ny tækning af tagpaptage - fladtag hældningstage. Tag renovationer reparationer af tagpaptage her i blandt fejlsøgning, pletvis reparationer, tætninger og udbedringer. Service ve...
Indrykket:23. maj 2020