Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tagrenderenser med håndværkermæssig baggrund

Er du håndværksmæssigt uddannet, har du god fysik og er bosiddende i Storkøbenhavn eller på Midtsjælland? Brænder du for at yde en god service og tager du som en naturlig del af din arbejdsdag ansvar og leverer topkvalitet til den aftalte tid?

… Så er det måske dig, der er vores nye tagrenderenser.


Som tagrenderenser hos Grønt & Gråt ApS, bliver du en vigtigt spiller i en virksomhed, i stor vækst. Du får en selvstændig hverdag, hvor du hver dag kører alene ud til vores kunder med et smil og suger tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde med Grønt & Gråt ApS unikke og topprofessionelle suge system. 
Du trives i en hverdag der foregår på vejene samt ude hos kunden, og hvor opgaven løses i alt slags vejr. Du har derfor en stor ansvarsfølelse overfor opgaven, leverer altid høj kvalitet og forstår vigtigheden af altid at leverer et godt resultat. 


Hvad kan du forvente af jobbet?

 • En selvstændig hverdag som starter og slutter ved din bopæl. Du møder ude hos vores kunder klokken 07:45 og kører forventeligt hjem klokken 16:00 – Du er dog først færdig hos kunden når opgaven er løst.
 • En god timeløn. Der kan være overarbejde og weekendarbejde som aflønnes favorabelt.
 • Du får ny og veludstyret firmabil, der dog ikke må bruges privat.
 • Du får nyt og professionelt udstyr til at løse opgaven, samt arbejdstøj, der matcher vejret.
 • En røgfri arbejdsplads. 

Hvem er du? 

 • Du trives med udendørsarbejde i alt slags vejr og er håndværksmæssigt uddannet som fx elektriker, murer, tømrer eller VVS’er.
 • Du er 100 % mødestabil, samt er vant til at arbejde fuldstændigt alene og selvstændigt.
 • Du har god fysik og kan tåle hårdt arbejde, med gentagne bevægelser.
 • Du har stor ansvarsfølelse overfor dine opgaver, passer på udstyret og agerer som var det dit eget firma.
 • Du er serviceminded og møder altid kunderne med et smil, ligesom du er systematisk og ærekær omkring dit arbejde og det du leverer.
 • Gode kundskaber i forhold til brug af App’s på telefonen, i forbindelse med dokumentation af arbejdet.
 • Du taler og skriver dansk flydende.
 • Straffeattest skal vises, da man skal PET-godkendes. 


Hvorfor blive en del af Grønt & Gråt ApS?

Vi tilbyder dig en selvstændig hverdag under åben himmel i et ungt og uformelt firma, som brænder for det vi laver og motiveres af at skabe stor tilfredshed hos vores kunder. Den faglige sparring er er aldrig er mere end et telefonkald væk og for den rette med en høj arbejdsmoral er der gode penge at tjene.

Vi vil gerne høre fra dig:
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Grøn & Gråt ApS så send en kort ansøgning og CV med vellignende billede via linket.
Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings team: 

Line Sophie Heyn på telefon +45 5518 7005
Christina Drejet på telefon +45 3838 7007


Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest. 

 
Grønt og Gråt ApS er tagrenderenser med hovedkvarter i Roskilde, men udfører rens af tagrender over hele Sjælland. Vi tilbyder primært service til professionelle, herunder ejerforeninger, almennyttige boliger, andelsboligforeninger, virksomheder, fabrikker, kontorer, børnehaver, skoler, plejehjem og øvrige offentlige instanser.

Det kan hurtigt blive en dyr affære med professionel tagrenderenser omkring bolig- eller virksomhedsblokke, fabrikker, kontorer og institutioner, da det tidligere har krævet stillads eller lift. Derfor udskyder mange udgiften, hvilket resulterer i en forringelse af tagrendernes levetid.

Det vil vi hos Grønt og Gråt gerne lave om på. Derfor tilbyder vi som professionel tagrenderenser rensning i op til 16 meters højde fra jorden. Det har været muligt for os siden 2016, og det er der blevet taget rigtig godt imod. Vi tilbyder desuden rensning af nedløbsrør og rensning af nedløbsbrønde.

Vores unikke tagrenderensningssystem tillader os at rense tagrender i op til 16 meters højde uden bruge af lift, stillads eller stige. Det betyder, at du kan spare mange penge på rensning af tagrender i stueetage og på første og anden sal samt kvist.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.