Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tale-høre konsulent til 0-6 års området

En af vores gode kollegaer, har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny kollega, med uddannelse som audiologopæd. eller diplomuddannelse i logopædi hurtigst muligt. Du skal brænde for arbejdet med de mindste børn, og kunne se muligheder og udfordringer i det tale-hørepædagogiske arbejde i et inkluderende perspektiv. Furesø kommune er på 0-6 års området opdelt i 4 distrikter, hvilket betyder, at du vil få dit eget distrikt at passe i samarbejde med dine øvrige kollegaer fra PPR.

Tale-hørekonsulenterne arbejder efter konsulent overenskomsten med en lokal aftale der fordeler arbejdet på 42 uger. Det betyder, at du har fastlagt ferie i skolernes sommer-efter- og vinterferie. Derudover har du fri i dagene op til påske, i mellem jul og nytår, og en uge i sommerferien.  I de øvrige uger arbejder du 32,9 timer.

Opgaverne for tale-hørekonsulenterne fordeler sig på både organisations-, institutions- og individniveau. Du kommer til at arbejde i en konsultativ praksis, hvor der er fokus på at understøtte miljøerne i dagtilbuddene, foretage udredninger og undersøgelser samt undervisning af børn og børnegrupper i samarbejde med forældre og personale. Vi lægger vægt på et højt rådgivnings- og vejledningsniveau og en tværfaglig opgaveløsning.

Vores forventninger til dig er:

 •  At du har relevant uddannelse
 • At du har erfaring i arbejdet med førskolebørn
 • At du trives med at arbejde selvstændigt og tværfagligt
 • At du skal kunne prioritere og tilrettelægge opgaverne og din hverdag. 
   
  PPR 0-6 år er en travl arbejdsplads med mange bolde i luften, og vi sætter pris på åbenhed og lethed i arbejdet.  Du vil møde et udviklingsorienteret PPR kontor, og en kompetent og engageret kollegagruppe, der består af specialpædagoger, specialkonsulenter, fysio- og ergoterapeuter, psykologer og 9 tale-høre konsulenter som du vil blive en del af.
  For alle medarbejdere gælder det, at de har deres daglige virke i dagtilbuddene, hvor de bidrager til- og understøtter de primære personer omkring de børn, der har behov for en fokuseret indsats.
   
  Organisatorisk hører vi til i Center for Børn og Voksne i området Forebyggelse for Børn og Unge. Herunder hører også PPR 6-18 år samt Sundheds- og Tandplejen.
   
  Vi tilbyder:
 • Et ressource- og udviklings orienteret miljø
 • Et spændende og alsidigt job med høj grad af selvforvaltning
 • Tværfaglighed og sparring omkring opgaveløsningen
 • Gode kollegaer
 • Løn efter gældende overenskomst. 
   
  Det praktiske:
  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Randløv mail ara@furesoe.dk /
  tlf.: 7235 4888 eller fagkonsulent Jytte Nakskov mail jna@furesoe.dk tlf. 7216 4465
   
  Ansøgningsfristen er tirsdag d. mandag d. 23.4.18 kl. 16. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 25.4.18 om eftermiddagen.
   


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her