Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tale-hørekonsulent/Audiologopæd til PPR

Ved Center for Børn og Familie, PPR, slås en 3 årig stilling som tale-hørekonsulent eller audiologopæd op i forbindelse med projektet De Små Børns Bornholm. Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 1/9 2020 eller snarest derefter.

I PPR afdelingen er der pt. ansat, 6 tale-hørekonsulenter/audiologopæder, 7 PPR psykologer, 7 social psykologer, 1 læse-skrivekonsulent og 2 Pædagogisk Psykologiske konsulenter. PPR er kendetegnet ved en god blanding af meget erfarne medarbejdere og en voksende gruppe af nye yngre medarbejdere.

PPR har samlede kontorfaciliteter på Ullasvej i Rønne.

Om det logopædiske arbejde på Bornholm.

Det logopædiske team betjener såvel kommunale som private skoler og institutioner, ligesom de logopædiske opgaver på specialskoler og i specialbørnehaven varetages. En af tale-hørekonsulenterne er faglig koordinator for gruppen og varetager derfor også andre opgaver. 

I Bornholms Regionskommune har vi et særligt fokus på tidlig og forebyggende indsats, hvilket bl.a. afspejles i projektet ”De Små Børns Bornholm”, som løber i perioden 2020-2023. Projektet finansieres med støtte fra Egmont fonden og har til formål at styrke, gentænke og videreudvikle den samlede kommunale indsats for småbørnsfamilier på øen, så endnu flere børn får de rette betingelser for at trives, lære og udvikle sig.

PPR får i forbindelse med projektet en intensiveret rolle i den tidlige indsats både i forhold til forældre og dagtilbud bl.a. i form af vejledningsforløb med udgangspunkt i Hanen programmerne ”To skal der til” og ”Sprog i samspil”. Alle tale-hørekonsulenter/audiologopæder skal uddannes i programmerne og varetage forløb sideløbende med det øvrige logopædiske arbejde.

Vi søger en tale-hørekonsulent/audiologopæd, der:

 • Har en pædagogisk diplomuddannelse i logopædi eller er uddannet audiologopæd.
 • Har et inkluderende syn på den logopædiske praksis og har blik for, hvordan det logopædiske område kan bruges til at løfte almenområdet i skoler og institutioner
 • Har en løsningsfokuseret tilgang, er god til at se nye og fleksible måder at løse opgaver på, og har lyst til at arbejde med et tværfagligt perspektiv både internt i PPR og med samarbejdspartnere i dagtilbud og skoler
 • Har blik for vigtigheden af det helt tidlige og gode samarbejde med forældre omkring samspillet med deres barn
 • Kan arbejde selvstændigt med overblik og med sans for prioriteringer i arbejdet
 • Har lyst til at deltage i den videre udvikling af såvel PPR som det logopædiske område på Bornholm
 • Har lyst til at blive en del af en faggruppe med både meget erfarne og nyere medarbejdere der alle er drevet af stor lyst til det logopædiske arbejde og til kontinuerlig udvikling

Ansøgere, der er undervejs med en PD i logopædi, er velkomne til at søge under forudsætning af, at uddannelsen fortsættes mens stillingen bestrides. Vilkår for uddannelsesforløbet aftales nærmere.

Arbejdsopgaver:

Stillingen skal som udgangspunkt betjene almene skoler og institutioner.

Arbejdet består i:

 • Bidrage til udvikling af gode sprog- og læringsmiljøer
 • Rådgivning og vejledning af forældre, lærere og pædagogisk personale i forhold til sproglige problemstillinger
 • Logopædiske undersøgelser og opfølgninger på indstillede børn
 • Periodevis direkte intervention
 • Treårsscreeninger
 • Deltage i det faglige og det tværfaglige samarbejde såvel internt som eksternt
 • Deltage i udvikling af og udførelse af forløb med forældre og dagtilbud efter Hanen programmerne ”To skal der til” og ”Sprog i Samspil”

Kørekort er en forudsætning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-09-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 03-07-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 32 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende psykolog Jakob Holst på 56924202/30180542 eller på mail jakob.holst@brk.dk. Eller koordinerende tale-hørekonsulent Pia Elleby Larsen på 56924262/30180614 eller på mail pia.elleby.larsen@brk.dk.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.