Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talehøre-konsulent til Tværfagligt Center for Børn og Unge, barselsvikariat

Har du lyst til at hjælpe skoler og daginstitutioner med at skabe inkluderende og ud-viklende læringsmiljøer for børn og unge? Er du god til at tænke i nye muligheder og handlinger og trives du med tværfagligt samarbejde? Hvis ja, så søg stillingen som talehøre-konsulent ved Tværfagligt Center for Børn og Unge i Vejle Kommune.

Om jobbet
Du bliver tilknyttet distrikt Nord i TCBU og bliver daglig samarbejdspartner for en del af distriktets daginstitutioner og skoler. 
Du skal bidrage med viden om og forståelse for børns sproglige udvikling i sociale fællesskaber – og med pædagogiske handlemuligheder i et fællesskabsorienteret perspektiv. Opgaven er bl.a. at understøtte lederes, læreres, pædagogers og forældres refleksi-oner over deres samspil med barnet med henblik på fremme af alles deltagelse i fællesskabet. 
Du skal foretage sproglige vurderinger, stille forslag til handleplaner og efterfølgende understøtte indsatserne i institutionen, enten via konsultativ indsats eller direkte intervenerende med barnet. Du har fokus på relationer og læringsmiljø. Et tæt samarbejde med forældrene er en integreret del af denne indsats.
Du arbejder selvstændigt og indgår samtidigt i et stærkt fagligt og tværfagligt samarbejde med dine distriktskollegaer.

Tiltrædelse: 15. januar 2021. 

Vi forventer af dig
At du besidder en solid faglig viden og en relevant uddannelse som logopæd eller audiologopæd. Du har en bred viden om børns udvikling generelt. Vi forventer, at du er inklusions- og fællesskabsorienteret i din tilgang til børn og forstår dem i de kontekster, de færdes i. Du har gerne erfaring med at arbejde konsultativt med sparring og vejledning, og du evner at indgå i et tæt professionelt samarbejde, præget af respekt og tillid.
Det forudsættes, at du har kendskab til relevante tests på området.
Samtidig forventer vi, at du bidrager til den organisatoriske del af arbejdet og vil indgå i udviklingen af tale/høreområdet.
Jobbet stiller krav til din faglighed, men det er lige så vigtigt, at du er stabil, modig, tydelig i din kommunikation og tør tænke utraditionelt i din opgaveløsning – såvel monofagligt som tværfagligt. Den gode ansøger kender sig selv, alene og i samspil med andre. Det er helt centralt, at du har gode kontakt- og relationskompetencer, er tydelig og nem at samarbejde med. Du kan agere fagligt og vedholdende - også når der er modstridende interesser på spil. 
Du er i stand til at prioritere blandt mange arbejdsopgaver i et godt og travlt arbejds-miljø. Du bidrager selv til et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder dig
Et arbejdsfelt i forandring. Vi er efterspurgte samarbejdspartnere for skoler og daginstitutioner. Samtidig stiller bl.a. inklusionsdagsordenen og fokus på børnefællesskaber nye krav til samarbejdet og måden, hvorpå vi bringer viden i spil.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt miljø med engagerede kollegaer, der møder hinanden med tillid, gensidig støtte og ordentlighed – både tværfagligt og monofagligt.
Kollegial supervision og mulighed for individuel vejledning ved nærmeste leder er højt prioriteret, fordi vi arbejder med mennesker, hvis udfordringer ofte er meget komplekse. 

Du får stor selvstændighed i opgavevaretagelsen, fleksible arbejdstider og meningsfulde, afvekslende udfordringer i en organisation, hvor du har mulighed for at påvirke udviklingen.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og principperne i Ny Løn.
Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset på 30 timer pr. uge.

Om os

Tværfagligt Center for Børn og Unge yder faglig støtte, vejledning og rådgivning til skoler, daginstitutioner og dagplejen i Vejle Kommune. Alle medarbejdere har særlig viden og ekspertise vedrørende børn med særlige behov. Organisationen består af knap 100 medarbejdere, herunder psykologiske rådgivere, tale-hørekonsulenter, pædagogiske rådgivere, fysio-/ergoterapeuter, socialfaglige rådgivere, rådgivere i åben rådgivning, det administrative team og ledergruppen.

Tværfagligt Center er opdelt i fire, tværfagligt sammensatte distrikter med 18-22 kol-legaer, der betjener fire geografiske områder i Vejle Kommune. Desuden har vi en række borgerrettede, åbne rådgivninger.

Flere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte distriktsleder Dorte Dalkjær på tlf.: 21 38 97 74 eller faglig leder Lars Gabriel Jensen på tlf.: 29 10 51 29.

Du kan læse mere om os på www.tcbu.vejle.dk.  

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning med referencer og dokumentation for uddannelse senest 1. december 2020. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 9. eller 10. december 2020.

Børneattest og straffeattest
Vi indhenter børneattest og straffeattest

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. 
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. 

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. 

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.