Talehørekonsulent i PPR søges til deltidsstilling

PPR Roskilde er en tværfaglig afdeling, der rådgiver og vejleder om børns og unges udvikling fra 0-18 år. Vi har fokus på at skabe udviklingsmuligheder for børn og unge i samarbejde med forældre og med kommunens skoler og dagtilbud. Målet er gennem en tidlig og koordineret indsats at understøtte børns og unges muligheder for at udvikle sig og forblive i deres fællesskaber. 
 
PPR Roskilde er en stor organisation på 75 medarbejdere; talehørekonsulenter, psykologer, specialpædagogiske vejledere og specialpædagogiske konsulenter. Vi er organiseret i to geografisk opdelte teams med hver deres teamleder samt et specialteam. 
 
Talehøregruppen består af 16 talehørekonsulenter og én faglig leder. Talehørekonsulenterne har kontor på de lokale skoler, og man mødes ugentlig med sine kolleger enten i teamet, i faggruppen eller til fællesmøde for hele organisationen. 
 
Vi søger 1 talehørekonsulent 30 timer ugentlig, der skal arbejde inden for skole- og dagtilbudsområdet i team Syd. Din uddannelsesbaggrund skal være cand. mag. i audiologopædi/logopædi eller anden relevant uddannelse. 
 
De primære opgaver er: 
  • Logopædisk undersøgelse og undervisning af børn 
  • Rådgivning og vejledning af forældre, dagtilbudspersonale og lærere om børn med kommunikative og sproglige vanskeligheder 
  • Forebyggende tværfaglig rådgivning i dagtilbud og på skoler sammen med psykolog, specialpædagogisk vejleder og specialpædagogisk konsulent 
  • Deltagelse i forebyggende sprogarbejde på såvel førskole- som i skoleområde 
Vi arbejder i tiltagende grad konsultativ, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde med denne tilgang til det logopædiske arbejde. Du skal trives med at arbejde selvstændigt, idet der er tale om et job, hvor man ofte agerer på egen hånd. Samtidig skal du have lyst til at dele din faglighed - såvel stærke som svage sider - med dine kolleger og have en nysgerrig og udforskende tilgang til arbejdet og det faglige fællesskab. 
 
Vi oplever stor efterspørgsel på vores ydelser, og der kan i perioder være et stort arbejdspres. Arbejdet fordrer en struktureret tilgang, evne til at prioritere samt gode samarbejds- og kommunikationsevner i forhold til såvel forældre og professionelle som kolleger. 
 
Vi hører i ansøgningen gerne om evt. specialiseret viden og erfaring inden for logopædiske sub-specialer, herunder også hvis du har erfaring med og interesse inden for stammen. 
 
Ønsker du yderligere oplysning, er du velkommen til at kontakte teamleder Janet Majlund på telefon 2964 6243. 
 
Vi gør opmærksom på, at Roskilde Kommune indhenter straffe- og børneattest ved ansættelse i denne stilling. 
 
Ansøgningsfrist den 5. marts 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 12. marts 2018. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Talehørekonsulent i PPR søges til barselsvikariat

Roskilde Kommune - PPR

PPR Roskilde er en tværfaglig afdeling, der rådgiver og vejleder om børns og unges udvikling fra 0-18 år. Vi har fokus på at skabe udviklingsmuligheder for børn og unge i samarbejde med forældre og med kommunens skoler og dagtilbud. Målet er gennem ...