Gem job

Talentfuld og alsidig souschef med forretningsforståelse og drivkraft søges til Porsborgs Gastro Bar.

Hos Porsborgs sigter vi stadig højere, og leder netop nu efter den helt rette souschef, som kan og vil bidrage til den videre udvikling af forretningen og madprofilen sammen med vores fantastiske team.

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Vi er en innovativ gastrovirksomhed, som med en sammensætning af mange forskellige profiler og kompetencer, hver dag skaber gode oplevelser for egne gæster i vores egne forretninger samt sunde forretninger og glade gæster for vores samarbejdspartnere og kunder.

Vi er kommet langt siden starten i 2018, men vi ser stadig os selv som en iværksættervirksomhed – stadig i rivende udvikling. Her er både højt til loftet og kort vej fra ønske til handling.

Lokationer og faciliteterHos Porsborgs Gastro Bar søger vi en dygtig souschef: 

Vi driver en restaurant i hjertet af Ribe, som kan bespise op til 60 personer af gangen, samt udeservering i sommerhalvåret. Stilen er afslappet, imødekommende og med årstiden som omdrejningspunkt for menuen. Maden serveres som delemad – vi serverer til bordet, og ikke til “manden”. Køkkenet er lille, effektivt og meget personligt.

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Vi er en innovativ gastrovirksomhed, som med en sammensætning af mange forskellige profiler og kompetencer, hver dag skaber gode oplevelser for egne gæster i vores egne forretninger samt sunde forretninger og glade gæster for vores samarbejdspartnere og kunder.

Vi er kommet langt siden starten i 2018, men vi ser stadig os selv som en iværksættervirksomhed – stadig i rivende udvikling. Her er både højt til loftet og kort vej fra ønske til handling.

 Din rolle som souschef

Du kommer til at favne bredt, og sammen med køkkenchefen, danner du den madmæssige grundstamme hos Porsborgs. Du er personen der får service til at glide glat, du den naturlige leder i køkkenet og dine kollegaer kan altid regne med dig. Du er den person, som forstår at arbejde med og eksekvere på de linjer som køkkenchefen har lagt. Din primære gang vil være hos Porsborgs Gastro Bar hvor vi leverer klassiske restaurations oplevelser, men du vil også til tider spille en rolle i vores større centralkøkken hvorfra vores catering- og selskabsløsninger eksekveres.

Teamet

Du vil indgå i et team, pt. bestående af  5 kokke og kokkeelever, hvor forventningen er, at teamet skal yderligere opbygges og udvides. Dertil et kompetent tjenerteam indeholdende både erfaring og talent, som ledes af Restaurantchef Peter Olsen.

Udover køkkenchefen vil du have en mere udviklingsmæssig sparring i Partner & Gastronomisk Udvikler Rasmus Errebo.

I Selskabs & Catering regi vil du have vores erfarne F&B Manager, Dorthe Oksen, ved din side til en uvurderlig aflastning omkring salg, koordinering og praktik.

Ansvarsområder

  • Klassisk produktion, og produktionsplanlægning, af madløsninger og menuer sammen med den madmæssige ledelse
  • Fortsat opbygning af et team under en paraply i vækst og udvikling
  • Økonomisk medansvar for indkøb og produktion
  • Personalemæssigt medansvar for køkkenpersonale

Vi tilbyder

  • At du bliver en del af en spændende og ambitiøs gastrovirksomhed i fortsat udvikling
  • Et alsidigt job hvor to dage som regel ikke er ens
  • Afveksling i mellem afviklingsvagter og opbakningsvagter
  • Et job med stor selvstændighed og indflydelse
  • Gode kollegaer med mange forskellige baggrunde
  • En platform som på bedste vis sikrer at du kan performe
  • Et stærkt og etableret navn i markedet

Løn:
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke som inkluderer pension.

Hvem er du

  • Du er udlært kok – med fokus på kvalitet, godt håndværk og detaljer
  • Du har besiddet lignende stillinger i minimum 1 år. 
  • Du er struktureret og finder tilfredshed i at skabe fornuftige arbejdsgange for optimal drift af dit køkken
  • Du har kørekort
  • Du trives i et travlt og hurtigt omskifteligt miljø
  • Du har en indbygget evne til at se flere muligheder og løsninger end begrænsninger og problemer
  • Du er ansvarsbevidst, fleksibel og effektiv
  • Du har godt humør, god energi og er en teamplayer
  • Du er i besiddelse af gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk
  • Du har godt overblik og trives med mange bolde i luf

Tiltrædelse

Vi ønsker stillingen besat snarest, men finder det vigtigere at finde de rette. Ansøgningerne behandles løbende, ligesom vi indkalder til samtaler løbende.

Lidt om fremtiden

Hos Porsborgs har vi et stort ønske om at etablere os i flere byer i Danmark. I rollen som souschef vil du på mange måder bidrage til at vi opnår dette via dit høje niveau og evner til at samarbejde på tværs af holdet. Ligeledes er det et udpræget ønske fra ledelsens side, at de bærende kræfter i vores virksomhed har lyst til at udvikle sig sammen med os. Hvis dit DNA indeholder entreprenør- og iværksætterblod, har vi platformen og vil altid gerne have flere, rigtige, mennesker med på rejsen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Souschef, Kvickly Varde

Kvickly

Varde
Vil du være en ledende del af en af Danmarks største brugsforeninger? Kvickly Varde søger ny souschef, som sammen med varehuschefen er hovedaktører i driften af et af Vestjyllands største varehuse. Brugsforeningen Kvickly Varde driver i dag SuperBru...
19. maj 2022

Vi søger en souschef til køkkenet på Hjerting Bade...

Hjerting Badehotel-Esbjerg A/S

Esbjerg V
Vi søger endnu en håndværksmæssig stærk og ambitiøs profil, som er klar til at blive Souschef i køkkenet på Hjerting Badehotel. I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn samt til selskab...
15. maj 2022

Souschef i Vejle

Restaurant Flammen

Kolding
Souschef med potentiale til restaurantchef Som Souschef hos Restaurant Flammen har du medansvaret for at skabe vækst i restauranten, både forretningsmæssigt og menneskeligt. Du har sammen med restaurantchefen ansvaret for, at vi leverer værtskab i...
9. maj 2022

Talentfuld og alsidig souschef med forretningsforståelse og drivkraft søges til Porsborgs Gastro Bar.

Hos Porsborgs sigter vi stadig højere, og leder netop nu efter den helt rette souschef, som kan og vil bidrage til den videre udvikling af forretningen og madprofilen sammen med vores fantastiske team.

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Vi er en innovativ gastrovirksomhed, som med en sammensætning af mange forskellige profiler og kompetencer, hver dag skaber gode oplevelser for egne gæster i vores egne forretninger samt sunde forretninger og glade gæster for vores samarbejdspartnere og kunder.

Vi er kommet langt siden starten i 2018, men vi ser stadig os selv som en iværksættervirksomhed – stadig i rivende udvikling. Her er både højt til loftet og kort vej fra ønske til handling.

Lokationer og faciliteterHos Porsborgs Gastro Bar søger vi en dygtig souschef: 

Vi driver en restaurant i hjertet af Ribe, som kan bespise op til 60 personer af gangen, samt udeservering i sommerhalvåret. Stilen er afslappet, imødekommende og med årstiden som omdrejningspunkt for menuen. Maden serveres som delemad – vi serverer til bordet, og ikke til “manden”. Køkkenet er lille, effektivt og meget personligt.

Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og mennesker og har gjort det til vores levevej. Vi er en innovativ gastrovirksomhed, som med en sammensætning af mange forskellige profiler og kompetencer, hver dag skaber gode oplevelser for egne gæster i vores egne forretninger samt sunde forretninger og glade gæster for vores samarbejdspartnere og kunder.

Vi er kommet langt siden starten i 2018, men vi ser stadig os selv som en iværksættervirksomhed – stadig i rivende udvikling. Her er både højt til loftet og kort vej fra ønske til handling.

 Din rolle som souschef

Du kommer til at favne bredt, og sammen med køkkenchefen, danner du den madmæssige grundstamme hos Porsborgs. Du er personen der får service til at glide glat, du den naturlige leder i køkkenet og dine kollegaer kan altid regne med dig. Du er den person, som forstår at arbejde med og eksekvere på de linjer som køkkenchefen har lagt. Din primære gang vil være hos Porsborgs Gastro Bar hvor vi leverer klassiske restaurations oplevelser, men du vil også til tider spille en rolle i vores større centralkøkken hvorfra vores catering- og selskabsløsninger eksekveres.

Teamet

Du vil indgå i et team, pt. bestående af  5 kokke og kokkeelever, hvor forventningen er, at teamet skal yderligere opbygges og udvides. Dertil et kompetent tjenerteam indeholdende både erfaring og talent, som ledes af Restaurantchef Peter Olsen.

Udover køkkenchefen vil du have en mere udviklingsmæssig sparring i Partner & Gastronomisk Udvikler Rasmus Errebo.

I Selskabs & Catering regi vil du have vores erfarne F&B Manager, Dorthe Oksen, ved din side til en uvurderlig aflastning omkring salg, koordinering og praktik.

Ansvarsområder

  • Klassisk produktion, og produktionsplanlægning, af madløsninger og menuer sammen med den madmæssige ledelse
  • Fortsat opbygning af et team under en paraply i vækst og udvikling
  • Økonomisk medansvar for indkøb og produktion
  • Personalemæssigt medansvar for køkkenpersonale

Vi tilbyder

  • At du bliver en del af en spændende og ambitiøs gastrovirksomhed i fortsat udvikling
  • Et alsidigt job hvor to dage som regel ikke er ens
  • Afveksling i mellem afviklingsvagter og opbakningsvagter
  • Et job med stor selvstændighed og indflydelse
  • Gode kollegaer med mange forskellige baggrunde
  • En platform som på bedste vis sikrer at du kan performe
  • Et stærkt og etableret navn i markedet

Løn:
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke som inkluderer pension.

Hvem er du

  • Du er udlært kok – med fokus på kvalitet, godt håndværk og detaljer
  • Du har besiddet lignende stillinger i minimum 1 år. 
  • Du er struktureret og finder tilfredshed i at skabe fornuftige arbejdsgange for optimal drift af dit køkken
  • Du har kørekort
  • Du trives i et travlt og hurtigt omskifteligt miljø
  • Du har en indbygget evne til at se flere muligheder og løsninger end begrænsninger og problemer
  • Du er ansvarsbevidst, fleksibel og effektiv
  • Du har godt humør, god energi og er en teamplayer
  • Du er i besiddelse af gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk
  • Du har godt overblik og trives med mange bolde i luf

Tiltrædelse

Vi ønsker stillingen besat snarest, men finder det vigtigere at finde de rette. Ansøgningerne behandles løbende, ligesom vi indkalder til samtaler løbende.

Lidt om fremtiden

Hos Porsborgs har vi et stort ønske om at etablere os i flere byer i Danmark. I rollen som souschef vil du på mange måder bidrage til at vi opnår dette via dit høje niveau og evner til at samarbejde på tværs af holdet. Ligeledes er det et udpræget ønske fra ledelsens side, at de bærende kræfter i vores virksomhed har lyst til at udvikle sig sammen med os. Hvis dit DNA indeholder entreprenør- og iværksætterblod, har vi platformen og vil altid gerne have flere, rigtige, mennesker med på rejsen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Souschef, Kvickly Varde

Kvickly

Varde
Vil du være en ledende del af en af Danmarks største brugsforeninger? Kvickly Varde søger ny souschef, som sammen med varehuschefen er hovedaktører i driften af et af Vestjyllands største varehuse. Brugsforeningen Kvickly Varde driver i dag SuperBru...
19. maj 2022

Vi søger en souschef til køkkenet på Hjerting Bade...

Hjerting Badehotel-Esbjerg A/S

Esbjerg V
Vi søger endnu en håndværksmæssig stærk og ambitiøs profil, som er klar til at blive Souschef i køkkenet på Hjerting Badehotel. I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn samt til selskab...
15. maj 2022

Souschef i Vejle

Restaurant Flammen

Kolding
Souschef med potentiale til restaurantchef Som Souschef hos Restaurant Flammen har du medansvaret for at skabe vækst i restauranten, både forretningsmæssigt og menneskeligt. Du har sammen med restaurantchefen ansvaret for, at vi leverer værtskab i...
9. maj 2022