Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talentfulde kokke til eventyr på Læsø

Vi har brug for to dygtige kokke, som vil have muligheden for at være de kreative medspillere i vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel. Her kan du vidreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god sommer sammen. Jobbet er måske dit første job efter at du er udlært fra et godt sted :-).

Vi har brug for en kokke i perioden ca. 15/3-2021 - ca. 1/10 -2021. Det er en tidsbegrænset stilling.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum. Strandgaarden er et lille badehotel med en gourmet restaurant og 20 værelser, med maksimalt ca. 40 gæster. Teamet består af kokke & tjenere samt et par dygtige servicearbejdere. Du skal kunne lide at arbejde og ikke være bange for en lang arbejdsuge i sommerferien. Du kommer til at arbejde direkte under vor dygtige Køkkenchef Niklas Thomsen. Teamet laver spændende menuer og vi har brug for din arbejdskraft og ideér til at skabe gode oplevelser for vores trofaste gæster.

Vi arbejder i et røgfrit miljø.

Du er selvstændig og har et godt overblik. Du er kreativ og dygtig.

Tidligere ansatte har gjort det fantastisk og idag arbejder mange i stjernerestauranter eller har deres eget. Strandgaarden har altid været et godt springbræt for en fremtid i restaurationsbranchen.

Erfaring fra andre "gode steder" er en fordel, men din indtilling til at skabe lækre oplevelser er det vigtigste - du skal være en dygtig håndværker. Du skal desuden være en god kammerat for resten af teamet. 

Den udbetalte løn er god, da du får et ekstra fradrag for at arbejde på Læsø - Hvis du bor på fastlandet. Vi tilbyder godt og billigt logi tæt på hotellet og stranden. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.