Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talentspejdere for unge i Kolding

Talentspejdere for unge i Kolding
 
Arbejdstid: 37 timer

Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2018
 
Mener du, at alle unge har talenter, og er du ekspert i at understøtte, at talenterne kommer i brug? 
 
Vi søger 6 talentspejdere med spidskompetence i at skabe relationer til unge i udskolingen. Talentspejderne skal få de unge til at sprudle af selvværd og troen på, at de kan bruge lige netop deres talenter til at få en ungdomsuddannelse og på sigt et job. Du skal være god til at spotte den unikke vej for hver enkel ung og få alle veje til at være lige værdifulde. 
 
Du bliver en del af et team på 6 talentspejdere, der har deres dagligdag på kommunens 14 folkeskoler med udskolingsklasser. Hver talentspejder bliver tilknyttet 2-3 faste skoler. Samtidig skal du være lidt af en netværker, der formår at bringe de mange ressourcer i vores samfund i spil til gavn for den unge. Det er f.eks. erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne, frivillige organisationer m.m. Du får også et tæt samarbejde med ’talentgruppen’, som er fagpersoner på tværs af kommunen, eksempelvis familieområdet, PPR, Jobcentret og UU-vejledningen. Du trives derfor med at bygge bro og skabe sammenhæng for den unge i samspillet med tværfaglige kolleger og andre aktører.  
 
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men derimod at du har erfaring i at arbejde med unge i alderen 13 – 18 år. Det kan du have på mange måder, fx som træner i sportsklubben, som læremester, som underviser, rådgiver etc.
Det afgørende er din tilgang til de unge mennesker, og at du kan udfordre systemet og måske bringe alternative uddannelsesveje i spil for at hjælpe bedst muligt. Det er også vigtigt at du er fleksibel og tilgængelig, så de unge kan få hjælp, når de har behov for det. 
 
Funktioner:
Du skal være det positive blik på eleverne, så deres talenter bliver tydelige. Derfor skal du kunne: 
  • Opbygge en tillidsfuld relation til de unge og oversætte deres behov og ønsker til konkrete tiltag, der skaber positiv forandring. Det gør du blandt andet igennem en tilgang, hvor du spørger den unge, om du lykkes med at hjælpe dem på den rette måde. Det skal ikke kun være ”systemet”, der vurderer, om den unge lykkes 
  • Være udadvendt, fleksibel og tilgængelig, så de unge kan få hjælp, når de har brug behov
  • Coache individuelt og facilitere gruppeforløb, der får de unge til at se positivt på egne evner og tænke i muligheder frem for begrænsninger 
  • Samarbejde med mange forskellige faggrupper på tværs af kommunen og aktører i samfundet, og sammen med dem og den unge finde de rette og meningsfulde veje 
  • Være den primære kontaktperson mellem den unge og kommunens forvaltninger 
  • Prioritere sparring med dine talentspejder-kolleger, så I gør hinanden bedre 
 
Hvad kan vi tilbyde dig? 
En spændende og nyoprettet stilling, hvor du hver dag er sammen med en masse unge mennesker, som alle drømmer om et liv med selvværd og en fremtid, hvor de bidrager til samfundet. Du bliver en del af et nyt team af talentspejdere, hvor I sammen skal være med til at færdiggøre konceptet for talentudvikling.  
Kolding Kommune er en designtænkende organisation, som har fokus på ”Borgerens Centrum”. Det betyder, at vores indsatser altid tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for borgeren, og sammen med borgerne designer vi den rette vej frem. Borgeren skal ikke tilpasses systemet, men system skal tilpasses borgeren. Du bliver en spydspids i denne indsats.  
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter principperne om lokal løndannelse i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer.   
 
Din nærmeste leder bliver Unge- og Aktivitetschef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Karina B. Svarrer. Dit primære arbejdssted vil være på nogle af Koldings folkeskoler. Der er tale om 6 faste stillinger fra 1. juni 2018. 
 
Spørgsmål til stillingen:
Har du spørgsmål til stillingsopslaget eller indholdet i stillingen kan du kontakte Unge- og Aktivitetschef, Karina B. Svarrer, på telefon: 79796226 eller på mail: kabs@kolding.dk 
 
Ansøgningsfrist: 
Ansøgningsfristen er d. 20. april kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt d. 24. og 25. april.  
 
I ansættelsesudvalget sidder repræsentanter fra Skoleområdet, Arbejdsmarkedsområdet, Unge- og Aktivitetsområdet samt Ungekontakten. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her