Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talstærk og velorganiseret administrationselev søges til en af Danmarks største eCommerce virksomheder

Har du lyst til at lære noget hver eneste dag, så er det nu du skal søge. Vi søger nemlig lige nu en elev, som kan være en del af vores operations team (administration og indkøb).

Om Firtal Web

Vi er et ungt team, som opererer fra vores kontor i Lystrup. Vores miljø er meget livligt, og der er masser af fart på hver dag!

Lysten til at lære og blive bedre gennemsyrer hele vores organisation - hvilket understøtter det faktum, at vi konstant prøver at udfordre den traditionelle tilgang og finde nye måder at angribe problemerne på.

Firtal Web, som er en af landets største eCommerce virksomheder, med en ejerkreds bestående af blandt andet Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers. Vi beskæftiger samlet over 70 medarbejdere og holder til i Lystrup

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter at blive bedre. Men derfor skal det stadig være ualmindeligt sjovt at gå på arbejde, og det synes vi, helt oprigtigt det er. Vi er én stor familie og håber, at du vil være en del af denne.

 

Om elevpladsen

Du bliver en del af vores kompetente operations team, hvor vi konstant arbejder for at sikre at den resterende del af vores organisation fungere optimalt. Vi arbejder løbende med at effektivisere vores interne processer.

Dine opgaver vil spænde bredt fra dagligt indkøb fra en af vores mange leverandører til bogholderimæssige opgaver. Du vil få en stor kontaktflade i hele organisationen og vil have en nøglefunktion, som skal sikre at vores interne processer fungerer optimalt hele tiden. Efter endt elevperiode vil du have solid erfaring fra en backoffice funktion.

Din daglig dag vil være præget af delvis rutineopgaver løbende ad hoc opgaver, som vi skal håndtere bedst muligt, for konstant at sikre af virksomheden fungerer optimalt. Ingen dage er ens hos os, så du skal være indstillet på at tilgangen til dine opgaver løbende kan blive forandret. Vi arbejder hårdt for at sikre at vores interne processer er så optimale og automatiseret som muligt.

 

Vi forventer

Vi går utroligt meget op i at finde de rigtige personer til vores team, da vi bruger mange timer sammen for at nå vores mål. Derfor har vi også nogen forventninger til dig der skal besidde denne praktikplads

 

Dine kvalifikationer

  • Du brænder for at lære og du inderligt synes administrative opgaver lyder spændende.
  • Du er velorganiseret og vil gerne sætte dit personlige præg på dine arbejdsopgaver.
  • Du blomstrer med ansvar og selvstændigt arbejde.
  • Du kommunikerer flydende skriftligt på dansk og engelsk.
  • Du trives med et miljø, som er uformelt og hvor der ofte sker forandring.
  • Du har sans for detaljen og sætter en ære i at aflevere et fejlfrit stykke arbejde.
  • Du har gennemført en HHX/STX/HF/HTX + EUS/HGS for HHX eller EUS/HGS for STX-, HF- og HTX

 

Elevpladsen er lige noget for dig, hvis du:

  • Vil være elev i en virksomhed i rivende vækst med store muligheder for personlig og ikke mindst faglig udvikling.
  • Er nysgerrig og innovativ. 
  • Er struktureret og god til at kvalitetssikre eget arbejde.

Din første dag hos Firtal

Når du træder ind af døren hos Firtal, vil du blive en del af en virksomhed med ca. 70 glade og kompetente kollegaer.

Hos Firtal går vi meget op i at skabe et miljø og en kultur, hvor hver enkel medarbejder kan få ro til, at udvikle sig og samtidig har det godt sammen med sine kollegaer. Vi bruger jo trods alt en stor del af vores dagligdag sammen. Vi er et ungt hold og har en lang række fælles aktiviteter, en cirka hver måned, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende.

Vi glæder os allerede til at tage imod dig.

 

Praktisk information
Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rette!
Ansøgningsfrist: Løbende
Ved spørgsmål: Kontakt os på ru@firtal.com

Send en ansøgning og CV (inkludér vellignende billede) til hr@firtal.com.
Emnefelt: "Jeg er ELEVEN i mangler".
Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via mail.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her