Talstærke AC-medarbejdere til Undervisningsministeriet

Elsker du at arbejde med data, tal og analyser? Så er du måske en af vores nye kolleger i ministeriets Kontor for Analyse og Implementering. 
 
Om kontoret 
Kontor for Analyse og Implementering er organisatorisk placeret i ministeriets departement og består af otte engagerede og dygtige AC-medarbejdere og to studentermedhjælpere. Vi har som ambition at sikre, at ministeriets tal og statistikker bidrager til den løbende udvikling af ministeriets opgaveløsning ved at bringe de rigtige tal i spil på de rigtige tidspunkter. Samtidig har vi en stor opgave med at betjene Folketinget og pressen med fakta om undervisningsområdet. 
 
Kontoret arbejder bl.a. med opfølgning på de politiske mål for reformer på folkeskole-, erhvervsuddannelses- og gymnasieområdet. Analyser i forbindelse med politiske udspil og forhandlinger spiller også en stor rolle. Vi er et kontor, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor vi bruger hinanden i mange facetter af opgaveløsningen.  
 
Om opgaverne 
Vi søger 1-2 nye kolleger til vores analyseteam på i alt seks medarbejdere.  
 
Du vil blandt andet bidrage til følgende opgaver og processer:  

 • Betjening af presse mv. med nøgletal 
 • Betjening af ministeren, Folketinget og ministeriets øvrige kontorer med relevante tal, analyser og nøgletalsindikatorer, som kan understøtte politik- og kvalitetsudviklingen 
 • Betjening af ministeriet med analyser og statistik under politiske forhandlinger
 • Kvalitetssikring af ministersager på tal og statistikområdet 
 • Bidrag til de årlige statusredegørelser for uddannelserne 
 • Projekter og koncepter, som understøtter, at ministeriet bliver endnu bedre til at bringe de rigtige tal i spil på de rigtige tidspunkter. 
Arbejdet indebærer i høj grad brug af Excel og SAS til databearbejdning og analyser. 
 
Om dig 
Vi lægger generelt vægt på følgende kvalifikationer: 
 • Stærk talforståelse, som du kan anvende analytisk i forbindelse med kvantitative analyser og statistisk belysning af sammenhænge og tendenser 
 • Stærke SAS-kompetencer og erfaring med bearbejdning af registerdata 
 • Systematisk, struktureret og grundig – også i tidspressede situationer 
 • God til at skabe relationer, da vi er en lille enhed med bredt samarbejde i koncernen 
 • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, så du kan formidle komplekse tal og data på en let forståelig måde  
 • Interesse og forståelse for at sætte tal i spil i en politisk kontekst 
 • Forståelse for politiske processer og arbejdet i en politisk styret organisation. 
Det er en fordel, hvis du har nogle års erhvervserfaring, hvor arbejdet med data og statistik har indgået. Det er derudover en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring fra centraladministrationen. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For ansøgere med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelse evt. ske som specialkonsulent. 
 
Ansættelse hurtigst muligt. Vi forventer, at den ene kandidat kan starte senest den 1. april 2018.
 
Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Rasmus Vanggaard Knudsen på telefon 4131 5521 eller chefkonsulent Kristine Flagstad på telefon 3392 5221.  
 
Du kan også læse mere om Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.  
  
Sådan søger du   
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest tirsdag den 27. februar 2018. Du søger stillingerne via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt, og indkalder derfor løbende til samtaler.
  
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme case og eventuelt 2. samtale i ansættelsesforløbet. Du får mere information herom, hvis det bliver aktuelt.  
 
Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Konsulent med potentiale til Koncernøkonomi i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Bemærk forlænget ansøgningsfrist til 5. marts 2018. Vil du arbejde med finanslov, koncernstyring og økonomi i en koncern, der favner særdeles bredt over alt fra energiforlig og vejrudsigter til jordbundsundersøgelser og store offentlige digitaliseri...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Analytiker til afdelingen for Mellemøstanalyse ved Forsvarets Efterretningstjeneste

Analysesektoren

København
Afdelingen for Mellemøstanalyse søger to analytikere. Den ene stilling er en fast stilling den anden er årsvikariat, som er ledigt frem til juli 2019. For begge stillinger gælder, at der er tale om et arbejdsfelt, hvor du får adgang til et unikt dat...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik

Børne- og Socialministeriets departement

Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik I Børne- og Socialministeriet søger vi en ny afdelingschef til vores afdeling for Socialpolitik. Afdelingen for Socialpolitik består af 3 kontorer: Handicap, Udsatte Voksne og Civi...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Akademiker til sekretariatsbetjening af regeringens Implementeringsråd

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København
Er du stærk på proces og har du erfaring med sekretariatsbetjening? Har du interesse for og kendskab til implementering af EU-regulering? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Arbejdsmarkedsrekruttering. Vi arbejder for et sundt og dynamisk...