Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talstærke revisorassistentelever søges

Økonomiafdelingen hos Vestjysk Landboforening søger to friske og talstærke elever, der ønsker en 2-årig uddannelse i en velfungerende regnskabs- og økonomiafdeling.

 

Jobbet

Som revisorassistentelev vil du lære at bogføre, kontere, lave momsopgørelser, ligesom du vil lære at udarbejde regnskaber i et unikt regnskabssystem.

 

Profil

Du har afsluttet HHX eller lignende uddannelse eller forventer at afslutte her til sommer. Du har flair og interesse for tal, arbejder struktureret, har ordenssans og holder aftaler. Du trives i kontakten med andre, er klar til at give vore kunder en god service samt yde en ekstra indsats, når det gælder.

 

Vi tilbyder

Som medarbejder i Vestjysk Landboforening bliver du en del af et moderne og dynamisk rådgivermiljø, der følger med den digitale udvikling. 85 kompetente og engagerede kolleger og en arbejdsplads, hvor trivsel og engagement er i højsædet, står klar til at tage imod dig. Du får tilkoblet en mentor, der støtter dig i dagligdagen under uddannelsesforløbet.

 

Vores mål er altid at give den bedste rådgivning med kunden i centrum. Vi sikrer, at vores medarbejdere er fagligt opdateret og tilbyder dem derfor relevante kurser og efteruddannelse. Vi har gode arbejdsforhold, kantineordning, fleksibel arbejdstid, en aktiv personaleforening m.m.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefrådgiver Søren Behrmann på tlf. 51 20 94 58.

 

Vi vil gerne have dig til at starte august/september 2018. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så send ansøgning, CV og andre relevante bilag mærket ”Revisorassistentelev” hurtigst muligt til Søren Behrmann på e-mail adressen ssb@vjl.dk.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vestjysk Landboforening er en rådgivningsvirksomhed, der yder faglig og økonomisk rådgivning. Økonomiafdelingen tilbyder økonomisk rådgivning, revision, udarbejdelse af regnskaber, skatterådgivning, bogføringsassistance m.m. til landbrugsvirksomheder samt andre mindre og mellemstore virksomheder. Læs mere på www.vjl.dk

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Revisorer uden erfaring (elev/trainee)

VISTISEN & LUNDE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Herning
Vil du dygtiggøre dig inden for tal, økonomi og regnskab? Vil du være en del af en spændende og dynamisk virksomhed, der arbejder med revision, regnskab og rådgivning? Og er du nysgerrig og fuld af gåpåmod? Så skal du blive elev trainee hos Vistisen...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:3. juli 2018

Faglig stærk revisorassistent søges

Vestjysk Landboforening

Ringkøbing-Skjern
VL Revision har travlt og søger derfor en faglig stærk profil, der ønsker at være en del af et velfungerende revisionskontor. Bliv en del af succesen Som revisorassistent får du selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje i samarbejde med en reviso...
Indrykket:12. juni 2018
Udløbsdato:7. august 2018