Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge søges til et barselsvikariat hos Godt Smil i Esbjerg

”Hos Godt Smil Esbjerg har vi et internationalt team; vi snakker mange forskellige sprog fra hele verden, og derfor var det nemt for mig at blive en del af gruppen, som min første arbejdsplads i Danmark.

Her i klinikken kan jeg arbejde selvstændigt – i mit eget tempo og på min egen måde – men jeg kan altid finde hjælp og sparring hos mine kolleger, hvis det er nødvendigt.

Klinikken er veludstyret og vi kan tilbyde mange forskellige behandlinger – fra kompliceret tandudtrækning og fyldninger til implantation og tandregulering.

Vi har de bedste assistenter, som gør arbejdet sjovere – desuden får vi også stor hjælp til de almene undersøgelser fra vores ansvarsfulde tandplejere, hvilket gør at jeg som tandlæge kan fokusere på de større behandlinger.”

  • Fanni, Tandlæge hos Godt Smil Esbjerg siden 2019

Praktisk info

Vi søger en tandlæge til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Stillingen er på 35 timer fordelt på 4 dage med opstart ultimo april / primo maj. Samtaler afholdes løbende, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Om Godt Smil Esbjerg

Klinikken ligger i Esbjerg centrum og råder over 6 lyse behandlerrum, der alle er indrettet med det nyeste udstyr. Som dine nye kollegaer vil du få 4 fagligt kompetente tandlæger, 3 dygtige tandplejere, 7 fantastiske klinikassistenter og 2 administrativt stærke receptionister, hvis fælles mål er at give patienterne en god oplevelse på klinikken. Klinikken har et samarbejde med Tandprotesehuset og har en teknikker på klinikken 2 dage om ugen.

Vi tilbyder dig

  • En spændende og udfordrende hverdag med en fyldt aftalebog
  • Faglig sparring i et bredt og kompetent netværk
  • En topmoderne klinik med det nyeste digitale udstyr
  • Medindflydelse på en klinik i vækst
  • Mulighed for deltagelse i interne såvel som eksterne kurser

Vi har et Academy for egne tandlæger til vidensdeling og sparring samt eget kursuskatalog med spændende og lærerige interne kurser. Du har derfor gode muligheder for deltagelse i såvel interne som eksterne kurser.

Din personlige profil

  • Du har en høj faglig standard og går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Du har fokus på at dine patienter får en god og tryg oplevelse på klinikken
  • Du er en hold spiller der ønsker at bidrage til en god kommunikation og et behageligt arbejdsmiljø
  • Du prioriterer kontinuerlig efteruddannelse

Du har gerne nogle års erfaring, men dette er dog ikke et krav.

Hvorfor Godt Smil?

Godt Smil tilbyder veltilrettelagte rammer og vilkår der betyder, at du som tandlæge kan koncentrere dig om det faglige og patienterne. Samtidig prøver vi at skabe de optimale vilkår for faglig udvikling og vidensdeling.

For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Area Manager Louise Knudsen på email Louise.Knudsen@godtsmil.dk eller tlf. +45 8140 6566.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via stillingsopslaget på vores hjemmeside - ved at klikke på "SØG STILLINGEN"

Jeg håber at vi tales ved!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.