Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge søges til Godt Smil Sønderborg

Spændende udfordringer, mulighed for god udvikling og faglig sparring i et stærkt fagligt netværk med de bedste kollegaer – det er kun lidt af det vi garanterer dig som tandlæge hos os!

“Godt smil Sønderborg er en fantastisk klinik til både unge og erfarne tandlæger. Alle omstændigheder for personlig og faglig udvikling er til stede: store, lyse klinikker, dygtige (og sociale) kolleger der sætter pris på faglig sparring, en tandtekniker der deler lokaler til behandlingsplanlægning af aftagelig protetik, alt det nyeste udstyr, herunder CBCT, reciproc mm. Derudover altid fyldt bog. Der er rig mulighed specialisering da der på klinikken kommer både unge og ældre patienter med større eller mindre behandlingsbehov. Kun fantasien sætter grænserne for hvor god man kan blive!”

- Son Nguyen, Tandlæge hos Godt Smil Sønderborg

Praktisk info

Stillingen kan både være fuldtid og deltid, fordelt på 3-4 dage om ugen. Arbejdstiderne er fleksible og aftales individuelt. Opstart pr. 1. marts 2021 eller snarest derefter. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes ved rette kandidat.

Klinikken råder over 8 lyse og moderne klinikrum, egen OTP og CBCT, Trios 3Shape scanner og Mikroskop samt eget dentallaboratorium beliggende i Højbjerg. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset som beskæftiger 1 klinisk tandtekniker og 2 assistenter. Vores fantastiske team består i øjeblikket af 5 dygtige tandlæger, 3 topmotiverede tandplejere, 7 engagerede klinikassistenter. Du vil få mødestabile kollegaer der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Læs mere om klinikken i Sønderborg HER!

Vi tilbyder dig

  • En topmoderne klinik med det nyeste digitale udstyr
  • Mulighed for god indtjening
  • Mulighed for deltagelse i interne såvel som eksterne kurser
  • Dygtige og dedikerede kollegaer der alle prioriterer et godt arbejdsmiljø

Din personlige profil

  • Du har en høj faglig standard og går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Du har fokus på at dine patienter får en god og tryg oplevelse på klinikken
  • Du er præstationsorienteret men tager også ansvar for helheden
  • Du er en hold spiller der ønsker at bidrage til en god kommunikation og et behageligt arbejdsmiljø

Du kan enten have flere års erfaring eller være ung tandlæge på vej – vi tilrettelægger jobbet så det passer til din profil.

Vi støtter dig i din faglige udvikling

Vi har hos Godt Smil fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og energisk miljø.

Du som medarbejder, er vores vigtigste styrke og derfor går vi op i, at du prioriterer interne og eksterne kurser samt efteruddannelse.Vi har et Academy for egne tandlæger til vidensdeling og sparring samt eget kursuskatalog med spændende og lærerige interne kurser. Måske du ogå har viden du ønsker at dele og at det en dag er dig der inviterer vores kollegaer indenfor til et kursus?

Læs mere om at være tandlæge hos Godt Smil HER!


For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Area Manager Louise Knudsen på tlf. 81 40 65 66 eller e-mail Louise.Knudsen@godtsmil.dk.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på email. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via vores hjemmeside under "Ledige stillinger" ved at klikke på "SØG STILLINGEN".

Jeg håber at vi ses!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.