Tandlæge til Assens Kommunale Tandpleje

Har du lyst til at arbejde med børn og unge, og vil du være med til at gør en forskel for vores patienter? Er du engageret og fleksibel, og kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling? Så er du måske vores nye tandlæge.

Assens Kommunale Tandpleje søger en tandlæge med eller uden ret til selvstændigt virke pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 35 timer ugentligt og er fordelt mellem børne- og ungdomstandplejen og omsorgstandplejen. Hvis du ikke kan tilbyde fuld tid, er du velkommen til at søge alligevel. 
 
Hvem er vi
Assens Kommunes Tandpleje har 2 klinikker og varetager børne- og ungdomstandpleje samt omsorgstandpleje. Klinikkerne ligger i henholdsvis Assens og Tommerup, og begge klinikker er nyrenoverede og dejligt lyse med moderne udstyr.
 
Personalegruppen består af i alt 5 tandlæger, 2 tandplejere, 10 klinikassistenter og 2 klinikassistentelever. Vi har fokus på at levere den bedste service og bedste kvalitet for vores ca. 6000 børn og unge.
 
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde: 
  • et spændende arbejdsmiljø med fokus på trivsel 
  • rig mulighed for sparring og udvikling 
  • 19 engagerede og motiverede kollegaer 
  • en stilling, hvor du kan gør en forskel for vores patienter 
  • gode muligheder for indflydelse på din egen faglige og personlige udvikling.
Hvem er du
Vi lægger vægt på, at du: 
  • er engageret og fleksibel 
  • har fokus på samarbejde og teamarbejde 
  • har en anerkendende tilgang til patienter og kollegaer 
  • ønsker udvikling og deltager aktivt i dette. 
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere  
Ønsker du at vide mere om Tandplejen og stillingen, er du velkommen til at kontakte overtandlæge Ban Simonsen på tlf. 64 74 66 28.
 
Bevis for uddannelse, CV og evt. udtalelser vedlægges ansøgningen. 
 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 26. februar, 2018.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Genopslag - Tandlæge til Nordfyns Kommunale Tandpleje - vikariat

Nordfyns Kommune

Om jobbet Tandplejen søger en dygtig og engageret tandlæge med interesse for at arbejde med børn og unge. Vikariatet er en fuldtidsstilling i perioden den 1. februar 2018 til den 30. juni 2018, evt. med mulighed for forlængelse. Er du interesseret i...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Tandlæge søges til tandlægepraksis i Sundhedshuset i Nordborg.

TANDLÆGE METTE ALFAST ApS

Kolding
Tandlæge søges til tandlægepraksis i Sundhedshuset i Nordborg. Klinikken er flyttet til de nye lokaler i 2014 og er derfor helt up to date. Vi har ca. 2.200 patienter i alle aldre og med varieret behandlingsbehov. Vi søger en tandlæge med tiltrædels...