Gem job

Tandlæge/cand. odont til Tandplejen

Tandplejen i det kommunale Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse tilbyder muligheden for at blive en del af et ambitiøst tandlægehold, der yder tandpleje til 11.500 børn og unge i Aabenraa Kommune.

Vi leder efter tandlæger, der har et stort fagligt engagement, gode samarbejdsevner og lyst til at påtage sig ansvar for at yde det optimale inden for behandlinger og forebyggelse.

Til gengæld tilbyder vi muligheden for at blive en del af et kompetent behandlerteam bestående af 38 medarbejdere, hvoraf de 11 er tandlæger og 1 specialtandlæge, der alle garanterer et højt fagligt niveau, og som alle er vant til en tandpleje, der vægter tillid til selvstændigt ansvar højt.

I Tandplejen Aabenraa får du:

  • Muligheden for en varieret og fleksibel arbejdsdag
  • En arbejdsdag der let kan tilpasses et aktivt fritidsliv eller en travl børnefamilie
  • Kollegaer der værdsætter åbenhed, dialog, samarbejde og medbestemmelse
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Mentorordning og efteruddannelse, samt stor egen indflydelse på stillingen.

Din arbejdsbase bliver på Kongehøjklinikken i Aabenraa by. Det er den største af kommunens tre klinikker, og det er her, de fleste kirurgiske opgaver udføres. På samme klinik har vi Tandreguleringsafdeling med en fuldtidsansat specialtandlæge.

Omsorgstandplejen varetages af Hjemmetandlægen, og Specialtandplejen henvises til Den Regionale Tandpleje, så fokus i klinikkerne er på børn og unges tandsundhed.

Vi ser erfaring med børnetandpleje som en fordel, men det vigtigste er lysten til at arbejde og udvikle sig inden for børne/unge tandpleje. Er du nyuddannet, tilknyttes du en mentor, der er med til at sikre din udvikling og kvaliteten i dit arbejdet. På denne måde håber vi, at give dig de bedste muligheder for udvikling.

Vi arbejder med TK2 journalsystem og Visiquick til røntgen.

Løn og ansættelsesforhold
Tiltrædelse snarest muligt og gerne senest den 1. august 2021.
Stillingen kan besættes via fuldtidsansættelse eller deltidsansættelse.

Vi kan nemt gå i dialog med kommunens privatpraktiserende tandlæger om mulighed for en kombinationsstilling, hvis det er det du drømmer om.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn.

Ved ansættelse i denne stilling indhentes børneattest/straffeattest.

Hør mere om stillingen hos
Leder af Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse Christian Schrøder på  tlf 21611962 mail: csc@aabenraa.dk

Konst. overtandlæge Susanne Lund-Hansen på tlf 73768256 eller 30350286 mail: slu@aabenraa.dk

Ansøgning  
Vi venter gerne på den rette ansøger, uanset om du har erfaring fra anden kommunal tandpleje, fra privat praksis eller er nyuddannet. Vi modtager derfor løbende ansøgninger og afholder ansættelsessamtaler efter aftale.

Send din ansøgning inklusiv uddannelsesbevis, CV og relevante bilag via linket.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tandlæge (med/uden JUS) søges til lokal tandklinik

TANDLÆGE RUI SÉRGIO VARELA PEREIRA MOTA ApS

Sydals
Hvad er vigtigt for dig som tandlæge? Er det kun jobbet, eller er det også alt det andet? Vi tilbyder en del- eller fuldtidsstilling, men vi tilbyder også mere end det. Som tandlæge i Tandlægehuset Høruphav, bliver du ikke bare endnu en tandlæge. Ne...
Indrykket:18. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tandlæge (med/uden JUS) søges til lokal tandklinik

TANDLÆGE RUI SÉRGIO VARELA PEREIRA MOTA ApS

Sydals
Hvad er vigtigt for dig som tandlæge? Er det kun jobbet, eller er det også alt det andet? Vi tilbyder en del- eller fuldtidsstilling, men vi tilbyder også mere end det. Som tandlæge i Tandlægehuset Høruphav, bliver du ikke bare endnu en tandlæge. Ne...
Indrykket:18. marts 2021