Tandlæger til tandlægevagten i Sønderborg

Vil du være med til at drive en tandlægevagt i Sønderborg?

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark er i gang med at etablere en vagtordning, der vil få til huse i Den Regionale Tandplejes klinikker på Sønderborg Sygehus. Vi søger derfor yderligere erfarne tandlæger til på skift at betjene vagtordningen.

Vagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 20 klinikassistenter og 10 tandlæger tilknyttet i Odense og Esbjerg.

 

Vagten etableres snarest muligt, og den skal være en del af Tandlægevagten, som ligeledes er i Esbjerg og Odense. Pr. 1. juli 2020 er der også tandlægevagt i Kolding. Vagten drives af Den Regionale Tandpleje som en del af den eksisterende vagtordning i Region Syddanmark. Tandlægevagten har sit eget ydernummer knyttet til klinikchefen i Regionstandplejen.

Vagten yder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader mv. Vagten i Sønderborg har som udgangspunkt åben fra kl. 11-12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag. Patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles, så du kan forvente arbejdstid ud over åbningstiden. Telefonen betjenes fra klinikkerne i Esbjerg og Odense fra kl. 9-12.

Vagten i Sønderborg bemandes med 1 tandlæge og 1 klinikassistent pr. vagt. Vi søger derfor tilknyttet mindst 5–6 tandlæger til på skift at betjene vagten efter en vagtplan. Der tages, så vidt det er muligt, hensyn til den enkeltes ønsker ved vagtplanlægningen. Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter – der er desuden mulighed for at bytte vagter personalet imellem.

Ansøgere med erfaring i brug af it og gerne Aldente vil blive foretrukket. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

 

Hvis du har spørgsmål til vagten, kan I kontakte chefkonsulent Susanne Bloch, tlf. 9944 0856, e-mail sbl@rsyd.dk eller klinikchef Lone Pedersen Forsberg på tlf. 9944 0857, e-mail lpf@rsyd.dk

 

Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig senest den 15. august 2020.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.