TANDLÆGERNE VEJLE NORD søger klinikassistent

TANDLÆGERNE VEJLE NORD søger klinikassistent.

www.tandlaegernvejlenord@c.dk

Søger erfaren og imødekommende klinikassistent, der værdsætter sit fag og kan arbejde selvstændigt. Vi søger en kollega, som kan bidrage med godt humør, og som kan se værdien af at sparre med sine kolleger omkring faglige emner og retningslinjer.

Primære arbejdsopgaver er alle behandlinger ved stol, herunder også kirurgi og sterilisation plus lidt administrativt. Startdato 1/4-17 eller efter aftale. (Deltid/fuldtidsansat).

Vi bruger Dental Suite og Romexis rtg. – fordel at du kender systemerne.

Du kan forvente:

  • Ansvar og medindflydelse
  • Nyt og moderne udstyr
  • Gode kolleger

Vi kunne godt tænke os, at du:

  • Udfører dit arbejde med omhu og engagement
  • Har gode sociale og kommunikative evner
  • Er mødestabil og ansvarsfuld

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så ser vi frem til at høre fra dig på mail: tandlaegernevejlenord@c.dk (vedhæft venligst et vellignende foto). Vi glæder os til at høre fra dig, og giver naturligvis fuld diskretion. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og ligeledes vil samtaler foregå løbende i første halvdel af marts.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

KLINIKASSISTENT SØGES

Tandlægerne i Løsning I/S

Barselsvikar søges til arbejde ved stolen og i receptionen fra d.01. 04 2018 Gerne med erfaring. Elev med erfaring kan også søge stillingen. Deltid fuld tid efter nærmere aftale. Vi glæder os til at høre fra dig på mail: 8723tand@gmail.com Hilsen Ta...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Klinikassistent, klinikassistentelev eller mesterlære på tandlægeklinik.

Tandlæge Kristian Kirkevang

På vores klinik udfordrer vi vores personale fagligt. Det kan vi, fordi vi har dygtige ansatte, der altid står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi er et ungt team, som oplærer dig og så er vi et team, hvor du hurtigt vil få en vigtig...