TANDLÆGERNE VEJLE NORD søger tandplejer

TANDLÆGERNE VEJLE NORD søger tandplejer.  

www.tandlaegernvejlenord@c.dk

Søger erfaren og imødekommende tandplejer. Vor tandplejer har kun mulighed for at arbejde deltids og vi har derfor behov for yderligere. Vi søger derfor tandplejer deltid eller fuldtid. Du værdsætter dit fag og kan arbejde selvstændigt. Vi søger en kollega, som kan bidrage med godt humør, og som kan se værdien af at sparre med sine kolleger omkring faglige emner og retningslinjer.

Startdato efter aftale.

Vi bruger Dental Suite og Romexis rtg. – fordel at du kender systemerne.

Du kan forvente:

  • Ansvar og medindflydelse
  • Nyt og moderne udstyr
  • Gode kolleger

Vi kunne godt tænke os, at du:

  • Udfører dit arbejde med omhu og engagement
  • Har gode sociale og kommunikative evner
  • Er mødestabil og ansvarsfuld og loyal

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så ser vi frem til at høre fra dig på mail: tandlaegernevejlenord@c.dk (vedhæft venligst et vellignende foto.) Vi glæder os til at høre fra dig, og giver naturligvis fuld diskretion. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og ligeledes vil samtaler foregå løbende. Du er velkommen til at kontakte klinikken, Karina eller Lene på telefon 75 82 63 07 og høre nærmere.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tandplejer til Børne- og Ungetandplejen

Børne- og unge tandpleje

Om jobbet Vi søger en engageret tandplejer 35 timer ugentlig i en fast stilling til Børn- og Ungetandplejen Tiltrædelse: 1. juni 2018 eller efter aftale Vi forventer af dig at Du er omgængelig og glad og har interesse for andre mennesker. Du sætter ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Tandplejer til barselsvikariat ved velrenommeret praksis i fremdrift

Tandlæge- & Tandplejerhuset i ThemI/S

Silkeborg
Velrenommeret lys og moderne tandklinik ved Silkeborg søger en erfaren, positiv, empatisk, udadvendt, stabil, serviceminded team-player og faglig dygtig tandplejer. Stillingen er på 3-4 dage. Vi lægger stor vægt på, at arbejdet hos os foregår i et g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018