Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandplejer

Tandplejer søges

Vi søger en tandplejer, der forstår at sætte vores patienter i centrum - både fagligt og menneskeligt. Du brænder for at yde en god service. Hver dag. Du får travlt, da vi har stor tilgang af nye patienter.

Stillingen indebærer selvstændig undersøgelse og behandling af egne patienter samt medvirken til mere komplekse behandlinger i teamsamarbejde. Endvidere mulighed for udførelse af usurplast samt for assistance til pocheregistrering og fyldningsterapi.

Du vil indgå i et meget engageret team af 3 tandlæger, 2 tandplejere, 4 klinikassistenter og en receptionist, der prioriterer kvalitetsbehandlinger og høj etik. Vi elsker vores job. Arbejdsmiljøet er i top og vi har plads til et godt grin i løbet af arbejdsdagen.

Klinikken har det nyeste udstyr, bl.a. scanner til digital aftrykstagning, panoramarøntgen m.m. Vi anvender Aldente journalsystem.

Klinikken er medlem af foreningen dinTANDLÆGE og tilbyder herigennem bl.a. et spændende efteruddannelsesprogram, faglige aktiviteter og en sundhedsforsikring.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

Har du lyst til et afvekslende job, hvor du møder masser af mennesker, så send os en kort ansøgning på mail så hurtigt som muligt.

dinTANDLÆGE Grenaa - Østergade 15 - 8500 Grenaa

Telefon: 86 32 04 30 -  Mail: ellen@dintandlaege-grenaa.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her