Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandplejer el. klinikassistent søges til barselsvikariat i Tandreguleringen

Arbejdsopgaver:

Vi søger en medarbejder, der kan gennemføre selvstændige patientbehandlinger under faglig supervision af vores specialtandlæger og kan indgå i behandlingsteamet på professionel vis sammen med andre behandlere og klinikassistenter.

Du har patienten i centrum og har fokus på at sikre den rette information til og kommunikation med såvel patienter som pårørende.

Du vil sammen med kolleger blive inddraget i at udvikle virksomhedens strukturer og procedurer og vil indgå i interne fora med faglige diskussioner og udfordringer.

Faglige- og personlige kvalifikationer:

Vi søger en kompetent kollega, der enten har en faglig baggrund som tandplejer eller klinikassistent. Vi ser helst at de nye kolleger har grundig erfaring og kompetencer indenfor ortodonti.

Straffe- og børneattest fordres.

 

Fakta om Tandreguleringen:

Tandreguleringen er en fælleskommunal institution, der blev etableret pr.1.1 2012. Tandreguleringen er dannet af seks kommuner: Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk. Tandreguleringen har et patientunderlag på ca. 44.000 unge og børn.

Der er to klinikker – i Albertslund på Stationstorvet 12, 2620 Albertslund - og i Hvidovre på Bødkerporten 6B, st., 2650 Hvidovre. Der er 12 units i Hvidovre og 5 i Albertslund. Der er digitalrøntgen, 3D og digitalfoto. Tandreguleringen har derudover eget tandteknik laboratorium.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tandplejer til Hvidovre

ADM undervisning plejebørn

Brøndby
Tandplejer til Hvidovre. Vil du være en del af vores team? Den kommunale Tandpleje i Hvidovre søger autoriseret tandplejer 4-5 dage ugentlig fra den 3. januar 2019. Arbejdsområdet er børne- og ungdomstandpleje og omsorgstandpleje. Tandplejen består ...
Indrykket:18. oktober 2018
Udløbsdato:5. november 2018

Kgl. Lyngby søger tandplejer med ambitioner

Tandlægeselskabet ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus I/S

Lyngby-Taarbæk
Ambitiøs tandplejer med mod på faglig udvikling søges Vi vil investere i dig og din faglighed, og arbejder aktivt på at integrere samspillet mellem tandlæge og tandplejer aktivt på vores klinik. Er du selvstændigt, fagligt stærk og har du en god por...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:8. november 2018