Gem job

Tandplejer på deltid til Godt Smil Aalborg

Er du venlig, engageret og proaktiv i forhold til dine opgaver? Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor du får de bedste forudsætninger for at udvikle dine faglige kompetencer, og et bredt netværk af dygtige og hjælpsomme kollegaer? Så ansøg hurtigst muligt hos Godt Smil i Aalborg!

Praktiske oplysninger

Vi mangler en tandplejer på deltid - 2-3 dage om ugen. Vi håber du kan starte hurtigst muligt, men venter gerne på dig, hvis du er vores nye superstjerne!

Godt Smil i Aalborg er en dejlig moderne klinik, hvor humøret er skyhøjt! Teamet på klinikken består af 6 tandlæger, 2 tandplejere, 7 søde klinikassistenter og 1 klinikkoordinator/receptionist. Klinikken er beliggende tæt på gågaden og byliv.

Læs mere om klinikken og dine kollegaer HER.

Vi tilbyder dig

  • En lærerig og udfordrende hverdag med fuld aftalebog
  • Dygtige kolleger der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
  • Behandlermøder med mulighed for faglig sparring
  • Et Call-Center og en reception, der bl.a hjælper dig med at fylde din bog op

Vi tilbyder dig veltilrettelagte rammer og vilkår der betyder, at du som tandplejer kan koncentrere dig om det faglige og patienterne. Samtidig prøver vi at skabe de optimale vilkår for faglig udvikling og vidensdeling.

Læs mere om at være tandplejer hos Godt Smil.

Din personlige profil

  • Du er faglig dygtig og går ikke på kompromis med kvalitet
  • Du har fokus på at dine patienter får en god og tryg oplevelse på klinikken
  • Du er en hold spiller der ønsker at bidrage til en god kommunikation og et behageligt arbejdsmiljø
  • Du har gerne kendskab til Aldente

Erfaring er en fordel, men ikke et krav, så længe du er dygtig, engageret og mødestabil.

Hvorfor Godt Smil?

Vi har hos Godt Smil fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og energisk miljø. Vores tandplejere har en stor rolle hos os, og derfor vil du blive en vigtig og uundværlig medarbejder for os. Vi vokser og prøver konstant at udvikle os fagligt og forbedre vores service gennem udvikling af vore medarbejdere.

Derudover handler et godt arbejdsliv også om at have gode kolleger. Derfor prioriterer vi god stemning på klinikken og fællesaktiviteter - så snart vi får mulighed for at være sociale igen!

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Area Manager Kristina Hejlesen på tlf. 81 40 64 34 eller mail Kristina.Hejlesen@godtsmil.dk

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på email. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via vores hjemmeside under "Ledige stillinger" ved at klikke på "SØG STILLINGEN".

Jeg håber at vi tales ved!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.