Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tarmrenserlærling søges!

Tarmrenserlærling, DAT-Scahub A/S, Rønne

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater, og er du kvalitetsbevidst? Og har du samtidig lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske den nye tarmrenserlærling, vi søger til vores fabrik i Rønne.

Jobbet

Hos DAT-Schaub A/S lægger vi vægt på kvalitet og perfektion i de produkter, vi producerer og sælger til kunder i hele verden. Som lærling lærer du om behandling, konservering og pakning af tarme og svinemaver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

Uddannelsen til industritarmrenser tager halvandet år og indeholder i alt 18 ugers skoleophold, der varer to til fem uger ad gangen inkl. grundforløb. Under uddannelsen får du undervisning og indblik i:

  • IT
  • Førstehjælp og brandbekæmpelse
  • Værktøjs- og maskinlære
  • Hygiejne, egenkontrol og ergonomi


For de mest ambitiøse er der mulighed for at tage en overbygning og uddanne sig til tarmrenser, hvilket tager endnu et år. Begge uddannelser åbner for flere spændende karrieremuligheder inden for DAT-Schaub A/S, Danish Crown-koncernen og fødevarebranchen i det hele taget.

Din profil

For at blive tarmrenserlærling skal du have gennemført 9. eller 10. klasse. Derudover lægger vi vægt på, at du er stabil, pligtopfyldende, engageret, nysgerrig og har mod på udfordringer og lyst til at gøre en indsats. Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor succes kræver hårdt arbejde samt fokus på detaljer og præcision.

I Danish Crown-koncernen satser vi målrettet på intern rekruttering – derfor har du gode muligheder for at gøre karriere i både ind- og udland efter endt læretid, hvis du er vedholdende og opsøgende.

Nærmere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tarmmester, Tommy Thorsen på (+45) 2949 6580.

Tiltrædelse 9. april 2018.

DAT-Schaub A/S er datterselskab af Danish Crown og en af verdens største tarmproducenter med afsætning af tarmprodukter til hele verden. Vi omsætter for ca. 3,5 mia. DKK og beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere verden over. Læs mere om DAT-Schaub på www.dat-schaub.dk

Send din ansøgning via www.danishcrown.dk/job snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 23. februar 2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her