Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Taxichauffør Dantaxi Guldborgsund

Taxichauffør søges til kørsel på 4 samt 6 prs. vogn (Kadjar samt Sharan)

Der er som udgangspunkt tale om ugeskift dvs. 1 uge nat - 1 uge dag a 6/4 dage med fri hveranden weekend, dog forventes fleksibilitet ved fastkørsel osv. en fleksibilitet som naturligvis går begge veje.

Dantaxi kører på kontrakt for bla. Falck, Flextrafik, Danpilot (Lodskørsel) samt lægevagtskørsel i Region Sjælland og selvfølgelig privatkunder.

Løn efter overkomst med 3F / ATAX

Udkørsel fra Nyk F.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329791252Phoenix-c9a1d5be12018-04-11T00:00:00Taxichauffør Dantaxi Guldborgsund

Taxichauffør søges til kørsel på 4 samt 6 prs. vogn (Kadjar samt Sharan)

Der er som udgangspunkt tale om ugeskift dvs. 1 uge nat - 1 uge dag a 6/4 dage med fri hveranden weekend, dog forventes fleksibilitet ved fastkørsel osv. en fleksibilitet som naturligvis går begge veje.

Dantaxi kører på kontrakt for bla. Falck, Flextrafik, Danpilot (Lodskørsel) samt lægevagtskørsel i Region Sjælland og selvfølgelig privatkunder.

Løn efter overkomst med 3F / ATAX

Udkørsel fra Nyk F.

2018-06-07T00:50:55.127 Taxichauffør søges til kørsel på 4 samt 6 prs. vogn (Kadjar samt Sharan) Der er som udgangspunkt tale om ugeskift dvs. 1 uge nat - 1 uge dag a 6 4 dage med fri hveranden weekend, dog forventes fleksibilitet ved fastkørsel osv. en fleksibilitet som naturligvis går begge veje. Dantaxi kører på kontrakt for bla. Falck, Flextrafik, Danpilot (Lodskørsel) samt lægevagtskørsel i Region Sjælland og selvfølgelig privatkunder. Løn efter overkomst med 3F ATAX Udkørsel fra Nyk F.11Jobnetc9a1d5be100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-06T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerLolland & FalsterLolland3212007DLK v/Daniel Lilleris Kimer11Højrebyvej 114952StokkemarkeDKDanmark154.8137385011.39624050
dlkjob@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552920JobNet48073791000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9a1d5behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9a1d5behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9a1d5be&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9a1d5be&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/1.jpgSom Chauffør hos DLK v/Daniel Lilleris Kimer bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007971Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik354288493Daniel Kimerdlkjob@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329917918Chauffør til udekørende nattevagtBasic Vi søger chauffører til den udekørende nattevagt Der er mulighed for op til 28 timer pr. uge i 7 7 rul fra den 1. februar 2019. Du tilknyttes Hjælpemiddeldepotet og vil få mulighed for at afløse der i ferieperioder. Nattevagten består af sygeplejersker og SOSU-personale, der kører i hele kommunen.Du vil overvejende have til opgave at bistå sygeplejersken i vagten, men kan også få til opgave at være chauffør og hjælper for SOSU-personalet. Nattevagten kører ud fra Distrikt Solhøj i Mern. Det er fra Solhøj din chaufførvagt starter. Hjælpemiddeldepotet er beliggende på Præstegårdsvej 9 i Vordingborg.Hjælpemiddeldepotet leverer, afhenter og reparerer hjælpemidler til borgere i Vordingborg Kommune. Du skal derfor både også have kompetencer indenfor det håndværksmæssige og tekniske område og være serviceminded og struktureret i din tilgang til mennesker og til jobbet. Såfremt du har særlige kompetencer indenfor sundhedsområdet er det en fordel. Vi sætter arbejdsmiljøet højt og vægter det gode samarbejde.Aflønning svarer til dine kompetencer og aftaler på FOA-området for SOSU-personale. Vi søger en medarbejder, som har ordenssans er venlig og imødekommende har et godt overblikeEr struktureret er god til at samarbejde er mødestabil har erfaring med samarbejde med mennesker, der er udfordret af sygdom Ansøgningsfrist er 14. december 2018 og ansættelsessamtaler afholdes d. 21. december 2018 i administrationsbygningen i Stege. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås fra 6. december 2018 ved henvendelse til ældrechef Susanne Johansen på mail sujo@vordingborg.dkVi søger chauffører til den udekørende nattevagt – Der er mulighed for op til 28 timer pr. uge i 7 + 7 rul fra den 1. februar 2019. Du tilknyttes Hjælpemiddeldepotet og vil få mulighed for at afløse der i ferieperioder.
 
Nattevagten består af sygeplejersker og SOSU-personale, der kører i hele kommunen.
Du vil overvejende have til opgave at bistå sygeplejersken i vagten, men kan også få til opgave at være chauffør og hjælper for SOSU-personalet. Nattevagten kører ud fra Distrikt Solhøj i Mern. Det er fra Solhøj din chaufførvagt starter.
 
Hjælpemiddeldepotet er beliggende på Præstegårdsvej 9 i Vordingborg.

Hjælpemiddeldepotet leverer, afhenter og reparerer hjælpemidler til borgere i Vordingborg Kommune. Du skal derfor både også have kompetencer indenfor det håndværksmæssige og tekniske område og være serviceminded og struktureret i din tilgang til mennesker og til jobbet. Såfremt du har særlige kompetencer indenfor sundhedsområdet er det en fordel.
 
Vi sætter arbejdsmiljøet højt og vægter det gode samarbejde.

Aflønning svarer til dine kompetencer og aftaler på FOA-området for SOSU-personale.
 
Vi søger en medarbejder, som
 • har ordenssans
 • er venlig og imødekommende
 • har et godt overblikeEr struktureret
 • er god til at samarbejde
 • er mødestabil
 • har erfaring med samarbejde med mennesker, der er udfordret af sygdom
Ansøgningsfrist er 14. december 2018 og ansættelsessamtaler afholdes d. 21. december 2018 i administrationsbygningen i Stege.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås fra 6. december 2018 ved henvendelse til ældrechef Susanne Johansen på mail sujo@vordingborg.dk

ORS/Small/f1e9d225_logo.jpegPleje og Omsorg - hjælpemiddeldepotVordingborg2018-11-26T15:00:25.0602018-12-14T00:00:00
329925214Flextrafik Chauffør søges med fast timeløn til garanti bil i KøbenhavnRobot Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Hvidovre. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig: Du skal kunne køre Jul og Nytår Du skal kunne møde til tiden Du skal have flex kurus 1, 2 og 3 (BAB) Du skal have B kørekort samt lille erhverv Være god til dansk i tale Gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav. Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. Arbejdstiden vil ligger Torsdag - Søndag Alle med det nyeste Gps. Henvendelse kun på mail: job@klintoe.nu

Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Hvidovre.

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende.

Vi forventer af dig:

 • Du skal kunne køre Jul og Nytår
 • Du skal kunne møde til tiden
 • Du skal have flex kurus 1, 2 og 3 (BAB)
 • Du skal have B kørekort samt lille erhverv
 • Være god til dansk i tale
 • Gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav.

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. 

Arbejdstiden vil ligger Torsdag - Søndag

Alle med det nyeste Gps.

Henvendelse kun på mail: job@klintoe.nu

KlintøVordingborg2018-12-10T00:00:002019-02-04T00:00:00
329914633Flex chauffør til Vordingborg.Robot Stabil chauffør søges....... Er du den nye medarbejder som vi står og skal bruge? Vi søger 1 ny medarbejder som fast chauffør med hjemzone i Ringsted, til kørsel i lille bil, inden for MOVIA FLEX trafik området, med kørsel af borger til og fra sygehuse, læger, privat hjem m.v., du skal kunne tale fejlfrit dansk, være velsordineret, have en godt gemyt, og kunne lide at have med personlig service at gøre. Arbejdstiden kan ligge mellem 04:00 og 20:00, fordelt over alle ugens dage, nærmere aftale ved ansættelsen. Der vil være tale om en fast stilling, hvori du skal påregne i indgå i vagtordninger for delt ud over 5 ugedage. Opstart uge 1 eller 2 2019. Der er mulighed for afløsning på andre vogne. Du vil blive provisions aflønnet efter overenskomst. For at komme i betragtning skal du have: Gyldigt taxikørekort. Kvalifikationsbevis til Taxi Have bestået BAB 1-2-3. 1. Hjælp bevis. Du skal fremvise straffeattest. Vi ind henter børneattest Vi tilbyder job med ordne forhold, hvor du som medarbejder er sat i centrum, samt hvor ærlighed bliver sat i højsædet.

Stabil chauffør søges.......

Er du den nye medarbejder som vi står og skal bruge?

Vi søger 1 ny medarbejder som fast chauffør med hjemzone i Ringsted, til kørsel i lille bil, inden for MOVIA/FLEX trafik området, med kørsel af borger til og fra sygehuse, læger, privat hjem m.v., du skal kunne tale fejlfrit dansk, være velsordineret, have en godt gemyt, og kunne lide at have med personlig service at gøre.

Arbejdstiden kan ligge mellem 04:00 og 20:00, fordelt over alle ugens dage, nærmere aftale ved ansættelsen.

Der vil være tale om en fast stilling, hvori du skal påregne i indgå i vagtordninger for delt ud over 5 ugedage.

Opstart uge 1 eller 2 2019.

Der er mulighed for afløsning på andre vogne.

Du vil blive provisions aflønnet efter overenskomst. For at komme i betragtning skal du have:

Gyldigt taxikørekort.

Kvalifikationsbevis til Taxi

Have bestået BAB 1-2-3.

1. Hjælp bevis.  

Du skal fremvise straffeattest.

Vi ind henter børneattest Vi tilbyder job med ordne forhold, hvor du som medarbejder er sat i centrum, samt hvor ærlighed bliver sat i højsædet.

TMC TRANSPORT ApSVordingborg2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chauffør til udekørende nattevagt

Pleje og Omsorg - hjælpemiddeldepot

Vordingborg
Vi søger chauffører til den udekørende nattevagt Der er mulighed for op til 28 timer pr. uge i 7 7 rul fra den 1. februar 2019. Du tilknyttes Hjælpemiddeldepotet og vil få mulighed for at afløse der i ferieperioder. Nattevagten består af sygeplejers...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:14. december 2018

Flextrafik Chauffør søges med fast timeløn til garanti bil i København

Klintø

Vordingborg
Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Hvidovre. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig: Du skal kunne køre Jul og Nytår Du skal kunne møde til tiden...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:4. februar 2019

Flex chauffør til Vordingborg.

TMC TRANSPORT ApS

Vordingborg
Stabil chauffør søges....... Er du den nye medarbejder som vi står og skal bruge? Vi søger 1 ny medarbejder som fast chauffør med hjemzone i Ringsted, til kørsel i lille bil, inden for MOVIA FLEX trafik området, med kørsel af borger til og fra sygeh...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019