Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TCM Group søger en salgssupporter til ordrehåndtering

Vi udvider kundecenteret med endnu en dygtig og erfaren teknisk supporter

TCM Group søger en supporter, der vil være en del af kundecentret i en af køk­ken­branchens mest spændende virksomheder, præget af solid vækst i såvel om­sætning som indtjening.

OPGAVERNE

Der er tale om et ansvarsfuldt job som supporter med kontakt til vores forhand­lere og franchisetagere i Danmark og Norge.

Du skal, sammen med dine kollegaer i kundecentret, klare de daglige opgaver som bindeled mellem produktionen og TCM Group’s mere end 80 køkkenspecial­butikker.

Dine primære arbejdsopgaver er ordrebehandling, rådgivning og opfølgning samt de ad hoc-opgaver/projekter der hører en kundesupportafdeling til. Vi sikrer oplæring i vores pro­dukter og specialløsninger og anvendelse af hhv. tegneprogram­met Winner og vores online bestillingssystem.

KVALIFIKATIONER

Du har evt. en teknisk eller håndværksmæssig baggrund med erfaring fra ordre­behandling eller en kundeservicebaggrund fra køkken-/møbel-/vinduesbranchen. Erfaring med telefonisk kundekontakt samt lyst til at yde en god service er afgø­rende. 

Som person har du god tegningsforståelse, teknisk flair, er systematisk og grun­dig samt har overblik og ordenssans. Du skal være en god og stærk kommunika­tor både skriftlig og mundtligt. Du taler og skriver dansk og taler måske endda norsk. Erfaring fra køkkenbranchen og tegneprogrammet Winner vil være en for­del. Endvidere læg­ger vi vægt på en positiv indstilling, godt humør og lyst til at samarbejde i et team af engagerede medarbejdere.

Du skal kunne trives med en travl hverdag og at sidde i et åbent kontormiljø.

MULIGHEDERNE Vi tilbyder en udfordrende stilling (fuldtids) i en travl og spændende koncern med mange muligheder, i et fagligt og personligt udviklende miljø. Vores kultur er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

 

INTERESSERET?

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Karin Holt Knudsen på tlf. 9613 5247.Send din ansøgning og CV til HR-chef René Bitsch på: job.administration@tcmgroup.dk.Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi indkalder kandidater løbende.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.