Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Team Leader til produktionen hos Dinesen Floors

Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

 

Om Dinesen Floors A/S
Igennem mere end 120 år har Dinesen Floors med base i Jels i Sydjylland produceret og solgt trægulve og er i dag anerkendt i det meste af verden for at levere et smukt og bæredygtigt produkt i en helt unik kvalitet. Bag denne succes ligger stolte traditioner og stor respekt for naturen og de 200 år gamle træer, som disse gulvplanker bliver skabt af. Som en del af en ambitiøs vækststrategi har Dinesen Floors udviklet et nyt produkt kaldet Layers, som er et lamelopbygget produkt, hvilket primært var tiltænkt det amerikanske marked, men som er blevet så godt modtaget, at det nu lanceres i resten af verden også. Derfor søger vi nu en Team Leader til denne produktionslinje.

Om Jobbet
Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.

Opgaver og ansvarsområder

 • I samarbejde med produktionsplanlæggeren skal du sikre rettidige leverancer
 • Koordinere produktionen af Layers på tværs af de andre afdelinger
 • Koordinere aktiviteter i forbindelse med in/outsourcing af produktionen
 • Kvalitetssikring
 • Dacilitering eller afholdelse af tavlemøder med opfølgning på KPI´er
 • Udvikling af processer, identificering af potentialer, implementering af ændringer
 • Implementering af nye maskiner

Om dig
Det er ikke så afgørende, om du har erfaring med træbearbejdning, men erfaring fra produktionsmiljø kombineret med lysten og motivationen til at påtage dig en lederrolle og udvikle dine lederevner yderligere er afgørende parametre. Vi ser meget gerne, at du kommer med en baggrund inden for mekanik og-/eller produktionsprocesser, og har du kendskab til metoder og optimeringer med udspring i LEAN eller Six Sigma, vil dette kunne bidrage positivt i jobbet og til din egen udvikling i Dinesen.  Vi forventer, at du er erfaren med brug af IT, og at du evner at kommunikere på flere niveauer i en organisation.

Personlige kompetencer

 • Udadvendt og proaktiv
 • Motiveres af at gøre det bedre i dag end i går
 • Trives i et dynamisk og til tider omskifteligt produktionsmiljø
 • Positiv og optimistisk – og du er stolt over din ”ja-hat”
 • Struktureret og kvalitetsbevidst

Du tilbydes
For den rette kandidat rummer dette job gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder. Du bliver en del af en velkonsolideret familieejet virksomhed, som står overfor en spændende tid med nye produkter, nye markeder og i det hele taget vækst og udvikling. Der er generelt høj anciennitet, så du vil desuden få en hverdag fyldt med sparring og support fra erfarne og meget kompetente kolleger.
Ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i din baggrund og dine kvalifikationer.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Dinesen Floors, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Allan Rønne Gudbergsen på tlf. +45 3085 1333.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.