Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Team Manager til C# udviklingsteam

Team Manager til C# udviklingsteam 

Venligst bemærk: Da SCR, Skandinavisk Computer Rekruttering, håndterer hele rekrutteringsprocessen på vegne af Danish Crown, bedes du sende din ansøgning ved at klikke . Du skal ikke trykke på ansøg nu på denne side. 

Er du god til mennesker? Kan du skabe teamånd og sammenhold og trives du med at være den som går forrest? Er du en erfaren engageret leder, som kommunikerer klart og tydeligt? Har du en baggrund som C#-udvikler og vil lede et agilt team? Så er du måske den ny kollega, vi søger til Danish Crowns team i Factory Solution i Randers! 

Hvem er vi?
I Danish Crown forbedrer vi hele tiden vores indsats – fra jord til bord – så mennesker verden over trygt kan nyde et velsmagende måltid. Vi har rødder tilbage til 1887 og den danske andelsbevægelse, så ansvaret over for samfundet, medarbejderne og vores ejere, landmændene, er noget, der går i arv.

At være globalt førende inden for bæredygtig kødproduktion forpligter. Ikke kun til hver dag at levere varen, men også til konstant at udforske nye muligheder. Vi har fortsat lang vej at gå og mange udfordringer forude. Men vi er fast besluttet på at finde bedre måder at producere fødevarer på – i respekt for dyr, mennesker og miljø. På vejen mod målet er vi klar til at udfordre både os selv, branchen og kunderne.


Solutions & Innovation – en del af Factory Solutions
Factory Solutions er en del af Danish Crowns globale IT-afdeling, Global IT, som fungerer som global IT-kompetencecenter for både nye og gamle løsninger. I Global IT arbejder mere end 200 kolleger fordelt i Danmark, Polen, Sverige og Tyskland, hvoraf ca. 100 er lokaliseret på hovedkontoret i Randers. Du kommer til at indgå i teamet Factory Solutions ”Solutions & Innovation”, som er en afdeling, der bygger på gensidig tillid og har en uformel omgangstone, hvor der altid er plads til at stille spørgsmål og komme med forslag til forbedringer.

Stå i spidsen for forandringen
I udviklingsafdelingen er der aktuelt fokus på nye processer, metoder og værktøjer, hvor du kommer til at stå i spidsen for forandringen ved hjælp af din viden om udviklingsmetoder, standarder og processer. Du bidrager med din forståelse for agil udvikling.

Du bliver Team Manager for et udviklingsteam på 6-7 udviklere, hvor du desuden er ansvarlig for de tekniske løsninger i samarbejde med vores arkitekter og udviklingsspecialister.

Arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for daily standups
 • Daglig ledelse af udviklerne, planlægning og ressourcestyring
 • Kontakt til forretningen via IT-Business Partners
 • Teknisk ansvarlig for løsningerne
 • Sikre vidensdeling i afdelingen og udvikling af teamets faglige kompetencer
 • Definere og drive SW udviklingen, herunder arbejde med processer og procedurer
 • Du vil indgå i lederteamet med reference til en Senior Manager, Solutions & Innovation. Sideløbende med et stort ansvar vil du kunne sparre og samarbejde med dygtige og kompetente kolleger på tværs af afdelinger.

  Hvem er du?
  Vi ser gerne at du er en erfaren IT leder og at du har en baggrund som udvikler indenfor C#. Har du MES erfaring eller erfaring fra en lignende stilling er det et plus. Det er afgørende, at du er en god leder og superdygtig med mennesker. Du kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

  Som person er du vedholdende og har gennemslagskraft, så du formår at komme i mål med dine opgaver og løsninger i samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. Du arbejder målrettet og struktureret med dine opgaver, indtil de er løst. Du arbejder godt selvstændigt og i teams, da begge dele er vigtigt for at kunne fungere i jobbet. Du formår at danne og bevare overblikket – også i pressede situationer.

  Din tilgang til dine arbejdsopgaver er løsningsorienteret, og du har en naturlig lyst til at lære nyt. Du formår at skabe fremdrift i afdelingen og sikre et team der trives.

  Hvad kan vi tilbyde?

  Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være i Randers, tæt på motorvejen. Du bliver en del af en større koncern med stor fokus på kompetenceudvikling i lederrollen og stærke muligheder for karriere. Jobbet indebærer mulighed for at arbejde med langsigtet teknisk og menneskelig forandringsledelse ved hjælp af sparring med et stærkt lederteam.

  Appetit efter mere?
  Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Klaus Bendixen på kb@scr.dk eller 60 20 45 46.

  Venligst bemærk: Da SCR, Skandinavisk Computer Rekruttering, håndterer hele rekrutteringsprocessen på vegne af Danish Crown, bedes du sende din ansøgning ved at klikke . Du skal ikke trykke på ansøg nu på denne side. 


  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.