Team Manager til Orifarms regnskabsafdeling

– for dig som er fleksibel og engageret

Motiveres du af at støtte og guide dine medarbejdere og kolleger i en dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver, og formår du både at holde det store overblik og fokusere på kvalitet og detaljen? Har du et godt humør, et personligt engagement og lyst til at være en del af et finansteam med en stærk hold-ånd i en international virksomhed? Så kan du nu blive vores nye Team Manager.

Om jobbet

Med reference til Group Accounting Manager bliver du daglig leder for vores syv kompetente regnskabsassistenter, som varetager regnskabsfunktionen for koncernens danske og internationale selskaber.

Du vil sideløbende med din lederrolle selvstændigt have ansvar for drive bogholderierne og tage aktiv del i de daglige funktioner, som udføres i regnskabsafdelingen, herunder godkendelse af omkostningsbilag og betalinger, indberetninger af moms og intrastat, månedsafslutningsprocesser og udarbejdelse af analyser og afstemninger. Der vil også løbende være kontakt med eksterne rådgiver og revisorer.

Du vil samtidig få en væsentlig opgave i at udfordre ”det vi plejer at gøre” og sikre optimale processer og rutiner, som understøtter Orifarms forretning, krav til kvalitet, compliance og governance.

På sigt vil jobbet indebære deltagelse i tværgående projekter i Orifarm, f.eks. ved etablering af nye udenlandske datterselskaber og markeder.

Hvem er du?

Du har erfaring fra en stilling i en regnskabsafdeling i en international virksomhed gerne med ledelsesmæssig ansvar eller lysten og evnerne til at lade lederrollen være et naturligt næste skridt i din karriere. Uddannelsesmæssigt har du afsluttet en HD i regnskab eller en tilsvarende relevant uddannelse på samme niveau.

Vi forventer, at du:

  • evner at arbejde både selvstændigt samt trives med at lede og samarbejde i teams

  • trives med en international kontaktflade og har mod på at løse opgaver og projekter på tværs af organisationen

  • har et godt kendskab til EU-moms, eksportmoms, afgifter samt intrastat

  • kan kommunikere på engelsk i skrift og tale. Taler eller skriver du tysk, svensk eller norsk er det ligeledes en fordel

  • er en erfaren bruger af Office-pakken med stor ekspertise i Excel

  • er åben og ærlig og sætter pris på et godt grin i hverdagen

Erfaring med Microsoft Dynamics/Axapta 2009 og faktura-scanningssystem vil være en fordel.

Hvem er vi?

Vi er en økonomiafdeling bestående af 17 kompetente medarbejdere fordelt på afdelinger i henholdsvis Danmark og Tjekkiet. Tilsammen sikrer vi en god service og dialog med koncernens øvrige afdelinger. Arbejdsmiljøet er professionelt, tonen uformel og sammenholdet godt.

Vores værdier

Entreprenørånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om vi er blevet en stor international virksomhed, siden Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen grundlagde firmaet i 1994. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens vi arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer vi på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kan også komme dig til gode.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv løn-, sundheds- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Group Accounting Manager, Kasper S. Kristensen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Account manager

F10 Human Resource ApS

Er du verdensmester i at sparke døre ind? Så kom og bliv en del af teamet! Net1 sælger sikre M2M forbindelser til kritisk infrastruktur. F10 Human Resource søger for Net1 i Glostrup Virksomheden Net1 har i Danmark og Sverige opbygget et LTE-netværk ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

AM søger nye salgs- og ledertalenter!

AM Odense

Odense
Grundet markant større efterspørgsel fra vores klienter søger vi nu nye talenter. Det skal hjælpe os til, at indfri de forventninger vores klienter har til os igennem 2018! AM er et sted, der byder mange personligheder velkommen. Det kan være de kar...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

The Right People søger Business Development Manager

THE RIGHT PEOPLE A/S

Odense
Elsker du B2B New Bizz og at hunte og er du seriøs og troværdig og brænder for at skabe vækst, kan du blive The Right Peoples nye Business Development Manager. Vi tror på, at gode leads er vigtige for vækst og har derfor - siden 2011 - researchet hv...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:2. juni 2018

S&OP Manager

Orifarm

Developing, implementing sustaining We are renewing the focus on our existing S OP process and are looking for a S OP Manager to help taking our current process to a new level. With reference to the VP Sales Operations Planning you will be part of a...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:19. juni 2018

Account Manager - BtB Elsalg - Trekantområdet

Ambizzion ApS

Assens
Vil du være med til at fortsætte væksten i en sund Gazelle virksomhed, der har en stærk konkurrenceplatform og virksomhedskultur? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater, og er du blandt branchens bedste til opsøgende salg? Er du en selvstændig ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018