Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Team V søger pædagog eller lærer med specialerfaring

Pædagog eller lærer med erfaring i arbejdet med elever med multiple funktionsnedsættelser søges hurtigst muligt

til Helsingør Kommunes specialskole - Team V på Grydemoseskolen i Espergærde

Team V er Helsingørs kommunes helhedstilbud til elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Vi brug for en uddannet pædagog eller lærer med erfaring fra arbejdet med mennesker med store behov for støtte i alle deres daglige funktioner.

Du skal have lyst til at indgå i et tæt lærer/pædagog/terapeutsamarbejde og du skal have en stor interesse i at arbejde med elever fra 6 til 18 år med multiple funktionsnedsættelser.

Eleverne bliver tilbudt en afvekslende dag med træning, fællesskab, undervisning, ture i nærområdet, massage mm. Du er glad for fysisk aktivitet og kan tage ansvar for elevernes udvikling i samarbejde med resten af personalet. Du er fysisk robust, da der er mange forflytninger med lift og træning med eleverne på gulvet. Eleverne har ikke sprog, så forskellige kommunikationsplatforme anvendes.

Teamet omkring eleverne består af 3 pædagoger, 4 pædagogmedhjælpere, 2 fysioterapeuter, 1 ergoterapeut og 2 talepædagoger. Du vil blive den 4. pædagog i teamet eller teamets lærer.

Som medarbejder i Team V bliver vi hver dag udfordret på vores kompetencer, hvilket betyder, at vi konstant opdaterer og udvikler os fagligt, pædagogisk og menneskeligt. Vi sparrer med hinanden og tilpasser hele tiden vores praksis til de elever, vi har ansvaret for.

Vi tager udgangspunkt i elevens nærmeste udviklingszone og arbejder ud fra et helhedssyn, der tilgodeser det enkelte barns læring og trivsel bedst muligt.

Grydemoseskolen er en almindelig folkeskole under Espergærde skoledistrikt, hvortil Team V er knyttet. Vi har eget personale, egne lokaler og legeplads.

Stillingen er en fast stilling og på fuld tid.
Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Se mere på hjemmesiden Espergærde skole Team V
Daglig pædagogisk leder Kirsten Barnkob - 23447873 eller kba08@helsingor.dk

Ansøgningsfrist 17.9.20
Vi forventer at holde samtaler i uge 39


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.