Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamansvarlig til Nordvestjysk Galvanisering

 
Så er det DIG, vi søger som teamansvarlig for malerafdelingen hos NVG i Holstebro 
 
Om jobbet  
Din primære opgave vil være at lede, fordele og planlægge arbejdsopgaverne for dine 11 medarbejdere som industrilakerer primært i dagtimerne. Du modtager indgående ordrer, og du er ansvarlig for den efterfølgende arbejdstilrettelæggelse og kvalitetsstyring. Derudover bliver du ansvarlig for lagerstyring, indkøb af materialer, kalkulation, analyser, dokumentation  og lettere administrative opgaver, som knytter sig til dine planlægningsopgaver samt dit personaleansvar. Du følger op på, at alt i afdelingen kører optimalt og giver en hånd med på de dage, hvor der er brug for det.   
 
Om dig 
Du er teknisk velfunderet og har gerne kendskab til overfladebehandling med maling og ledelseserfaring fra en lignende stilling. Har du arbejdet med industrimaling eller autolakering, er det en fordel men ikke et krav. Vi forestiller os, at du eksempelvis har en håndværksmæssig baggrund eller tidligere har arbejdet indenfor stålindustrien.  Som person er du udadvendt, selvstændig og struktureret. Du har gode samarbejdsevner og gennemslagskraft, og du har en positiv indstilling samt viljen til at gå foran og udstikke retning. 
 
Virksomheden tilbyder 
En stilling i en uformel organisation med en humoristisk omgangstone, høje frihedsgrader og fleksible arbejdstider. Virksomheden har frokostordning og en meget aktiv personaleforening med sociale arrangementer cirka hver anden måned.  Lønpakken indeholder pensionsordning samt sundhedsforsikring. 
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt via Søg Stillingen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon + 45 3085 1331. 
 
Om Nordvestjysk Galvanisering
NVG udfører varmforzinkning, maling, sandblæsning og brandmaling af stålkonstruktioner og beskæftiger 135 ansatte hvoraf 100 medarbejdere har base i Holstebro og 35 har til huse i Odense. Virksomheden har eksisteret siden 1962 og er førende inden for galvanisering. 
 
Du kan læse mere om virksomheden på www.nvg.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her