Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamkoordinator for aftenvagten

Vi har et spændende job til besættelse som ansvarshavende aftensygeplejerske, da vores aftensygeplejerske har fået nyt job som dagvagt. Stillingen er på 28 timer om ugen og ledig til besættelse hurtigst muligt. 
 
Vi har været igennem en reorganisering og aftenteamet er blevet styrket gennem ansættelsen af en afdelingsleder, der er helt tæt på gruppen og kan spare og supervisere i opgaverne. Ledelsen af hjemmeplejen er generelt baseret på nærvær, tillid og dialog. 
 
Hos os er inddragelse og indflydelse en selvfølge, og det er vigtigt at du gør brug af den, så borgere og kolleger drager nytte af din viden og dit engagement. 
 
Vi ser det som et fælles ansvar at tage sig af gruppens opgaveløsning inden for de givne rammer – og gøre en aktiv indsats for at få lige præcis det gode arbejdsmiljø, vi alle trives bedst i, både fysisk og psykisk.  
 
Vi søger derfor en engageret aftensygeplejerske med ansvarshavende funktion, som har lysten til at være med til at arbejde for, at vores borgere oplever høj kvalitet i sygeplejen. Derudover har du også en central rolle i at medvirke til, at vores aftenteam leverer en pleje og behandling af høj kvalitet til borgerne. 
 
Vi tager udgangspunkt i rehabilitering, støtte og vejledning i samarbejdet med både borgerne og deres pårørende. Vi er meget optaget af at arbejde med koordinerede borgerforløb og som sygeplejerske er din rolle meget væsentlig i planlægningen af forløbene.  
 
Som teamkoordinator har du ansvar for:
  • at medvirke til en rationel planlægning af opgaveløsningen i vagten 
  • at koordinere og udføre den komplekse sygepleje i den samlede hjemmepleje i aftenvagten, herunder sparring med personalet i plejeenhederne 
  • delegering af de sundhedsfaglige indsatser til de øvrige faggrupper 
  • deltage aktivt i aftenteamets faglige møder og udvikling 
  • tage medansvar for kompetenceudviklingen i vagten 
Vi søger en teamkoordinator, der genkender nedenstående: 
  • det falder dig naturligt at tage ansvar for den faglige ledelse af sygeplejen 
  • du har gode kommunikative færdigheder og vægter medinddragelse og supervision højt i din tilgang til kollegaer 
  • du er god til at have overblik over borgerforløbene og til at skabe sammenhæng i indsatsen 
  • du har erfaring med elektronisk omsorgsjournal og har stærke dokumentationskompetencer 
  • du har fokus på kvalitet og udvikling af sygeplejen  
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved henvendelse til afdelingsleder Jeanett Trollegaard 51593470. 
 
Ansøgningsfrist: d. 22. februar 2018 kl. 12.00  
Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018.  
 
Da Vallensbæk Kommune arbejder på at blive digitale, vil vi bede dig om at søge denne stilling elektronisk ved at klikke på ”søg stillingen” eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her