Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamkoordinator med øje for kvalitet og udvikling til F-ACT-team på Psykiatrisk Center Amager

Vil du være en del af et stærkt fagligt fælles fundament? Og har du lyst til at få en unik mulighed for at samarbejde med ledere, medarbejdere og patienter om at præge fremtidens psykiatri? Vi søger en sygeplejerske, der som teamkoordinator, for et af vores F-ACT-team på Hans Bogbinders Allé, vil være med til at kvalificere den ambulante behandling på Psykiatrisk Center Amager.


Vores målgruppe og behandlingsfokus

Ambulatoriet på Hans Bogbinders Allé (HBA) består af 4 subspecialiserede teams, der for nylig er omstillet til F-ACT. F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, som indbefatter fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet. Metoden har fokus på at være der, hvor patienten ønsker at lykkes. Dermed kan vi sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i sit sygdomsforløb.

Sammen med dit team varetager I behandlingen af ca. 150 patienter med komplekse problemstillinger og et behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Vores behandlingstilbud tager udgangspunkt i F-ACT-principperne og er bygget op omkring en recovery- og rehabiliterende tilgang med en høj faglig kvalitet og en helhedsorienteret og inddragende indsats.


Hverdagen, ansvarsområderne og opgaverne som teamkoordinator

Som teamkoordinator er du med til at sikre, at alle patienter får behandling af samme høje kvalitet. Du leder patientforløb sammen med teamets overlæge, og du indgår i den daglige patientkontakt som sparringspartner og beslutningstager.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

  • sikre høj faglig kvalitet i patientbehandling ved at sikre, at alle medarbejdere kender til best practice og udfører deres arbejde ud fra det
  • være sparringspartner overfor medarbejdere og ambulatoriets ledelse og tage stilling til etiske dilemmaer
  • udføre klinisk arbejde i perioder, hvor du går forrest som rollemodel i patientforløb og er med til at afprøve det, du implementerer
I den første tid vil du have meget fokus på integrering af F-ACT i arbejdsgangene, processerne og hverdagen i teamet.

Du kommer til at samarbejde tæt med Psykiatrisk Center Amagers andre F-ACT-teams og bliver en del af et spændende, fagligt såvel som tværfagligt læringsmiljø.


Vores forventninger til dig

Vi søger en fagligt dygtig sygeplejerske med psykiatrisk erfaring – gerne fra en ambulant funktion.

Desuden forventer vi, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du arbejder struktureret og selvstændigt. Du vil indgå i et dynamisk miljø, hvor du skal træffe selvstændige beslutninger og strukturere dit arbejde. Derfor skal du også trives i et miljø, hvor en uge fx har fokus på implementering af nye arbejdsgange og den næste på klinisk arbejde.
  • Du har flair for udvikling og fokus på kvalitet. Du ved, hvad det kræver at være med til at udvikle. Du har lyst til at bidrage med din faglige viden i udviklings- og forbedringsarbejdet og du inspirerer og motiverer dine kollegaer omkring dig til det samme.
  • Du tager ansvar. Du får et delegeret ledelsesansvar, og derfor skal du kunne implementere beslutninger og nye udviklingstiltag og ikke mindst stå på mål for beslutningerne.
  • Du er god til at samarbejde. For at skabe gode og sammenhængende patientforløb skal du kunne samarbejde bredt med patienter, pårørende, medarbejdere, leder og ikke mindst dine tre teamkoordinatorkolleger.
Hvorfor skal du søge job hos os?

Du indgår i et miljø med en høj grad af psykologisk sikkerhed. Med andre ord, hvis vi laver en fejl, så tør vi sige det – og vi lærer af det. Det vil sige, at vi lærer hele tiden, og det viser sig i en høj faglighed. Du bliver dermed en del af en spændende udviklingskultur, hvor den høje faglighed er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Sidst, men ikke mindst, er vi stolte af vores tætte samarbejde med patienterne, der blandt andet har givet os en høj grad af patienttilfredshed.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ser gerne, at du kan starte den 1. februar 2021.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Ansøgningsprocedurer

Ansøgningen sendes via linket her på siden og skal indeholde CV, relevant dokumentation samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Ansøgningsfrist: 22. november 2020

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte overlæge Nina Foli-Andersen på 38641940 eller udviklingschef Nanette Forner på 38641503.

Du kan også læse og høre mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Velkommen til Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit. Alle sengeafsnit har adresse på Digevej. Den ambulante behandling varetages på tre matrikler på hhv. Gammel Kongevej, Hans Bogbinders Allé og Digevej. Den ambulante behandling er organiseret i en række ambulante afsnit, herunder to FACT-ambulatorier, et OPUS-ambulatorium, Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, Psykoterapeutisk Ambulatorium, Gadeplansteam, Botilbudsteam og det regionale Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med dertilhørende uddannelses- og undervisningsaktiviteter samt en forskningsenhed.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.