Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder

Er ledelsesansvar og logistik i lægemiddelbranchen lige dig?

Vi skal bruge en teamleder i vores ekspedition, hvor der plukkes og pakkes medicinalvarer.

Som teamleder skal du – i tæt samarbejde med driftens to øvrige teamledere – være med til at sikre et højt kvalitetsniveau i alle vores ydelser samt en stabil og effektiv drift.

Jobbet Dit primære ansvarsområde bliver at lede, inspirere og motivere aftenholdets ca. 70 medarbejdere, hvor en stor del udgøres af studerende med 2-3 vagter om ugen. Du får personaleansvar for ca. 25 medarbejdere. Driften er kendetegnet ved en meget høj grad af kvalitet og effektivitet. Til afdelingen er tilknyttet to assistenter hhv. dag og aften.

Dine ansvarsområder
•Sikre at kvalitetsmål, effektivitetsmål og serviceniveau overholdes
•Personalesamtaler og løbende opfølgning på medarbejdere
•Daglig afvikling af driften
•Afholdelse af daglige produktionsmøder og ugentlige tavlemøder
•50% af din tid vil gå med at deltage aktivt i dagens drift
• Opfølgning på træning/gentræning af medarbejdere
•Implementering af nye tiltag inden for kvalitet og effektivitet samt optimering

Du vil ligeledes have ansvaret for at drive initiativer i tilknytning til Warehouse Excellence (WE) og TWI (Training Within Industries), som er et internationalt initiativ, der har til formål at øge kvaliteten og ydeevnen i vores lagerfunktioner. Dette stiller krav til vores driftspersonale – og du vil spille en afgørende rolle i at støtte udviklingen af de nødvendige kompetencer og værktøjer samt sikre den efterfølgende implementering.

Sidst men ikke mindst, skal du sikre at alle afdelingens arbejdsgange og processer foregår i overensstemmelse med Nomecos GDP-regler.

Dine kvalifikationer
Du har erfaring med ledelse og effektivisering af drift– og har meget gerne en baggrund fra medicinalbranchen. LEAN vil være et godt udgangspunkt for de ansvarsområder, du har i tilknytning til WE og TWI - ligesom vi vægter kendskab til GDP og afvigelsesrapportering højt. Du har desuden et godt kendskab til Outlook, Excel og Word og har nemt ved at tilegne dig nye IT-værktøjer. Derudover taler og skriver du et flydende dansk.

Personligt er du kvalitetsbevidst, struktureret og forretningsorienteret. Du er i besiddelse af en god portion gennemslagskraft, og ved, at det kun er muligt at være blandt de bedste, hvis medarbejderne til stadighed er motiverede og fyldt med gåpåmod – og du er bevidst om din egen rolle i den forbindelse. At tage ansvar og føre dette ud i konkrete handlinger er helt naturligt for dig. Samarbejde er nøgleordet – og du prioriterer det i alle sammenhænge. Endelig er du en stærk kommunikator, som motiverer den enkelte med din inviterende og inkluderende tilgang samt gode humør

Arbejdstid Den primære arbejdstid vil ligge i tidsrummet søndag til fredag fra kl. 07.00-23.00. Der vil være en rotationsordning, hvor du to ud af tre uger møder sent og er her til lukketid ca. kl. 22.00. Der vil dog være behov for fleksibilitet i forbindelse med møder, kurser og ferier. Du vil desuden indgå i en rotationsordning med lørdagsvagter - ca. otte om året.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk afdeling med et godt arbejdsklima og en travl hverdag, hvor det er vigtigt at være på forkant. Her er fart over feltet og mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Spørgsmål?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Valeriu Bulgariu på 2295 9077eller HR Partner Marianne Funch på 3645 4536. Vi indkalder løbende til samtale, så send din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Ansøgningsfrist:
25. oktober 2020 Søg stillingen
+ Vis stillingsopslaget


Basisoplysninger

Ansøgning og CV

Grundoplysninger *Navn Fire cifre - eksempelvis 1977*FødselsårFire cifre - eksempelvis 1977 Billede Din adresse *Adresse *Postnummer *By *E-mail *Bekræft e-mail Telefon *Mobil Profiloversigt Evt. seneste jobtitel*Titel på CVEvt. seneste jobtitel Erfaring Uddannelse Uddannelsessted/erStedUddannelsessted/er UddannelsesårÅrUddannelsesår Niveau


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.